Col·laboració, suport i gestió d’esdeveniments gastronòmics.
Aquest viatge m’ha portat a participar a moltíssimes activitats i a conèixer gent interessantíssima entorn a la cuina fins al punt que vaig decidir dedicar-m’hi amb cos i ànima i convertir-ho en la meva feina. Seguim!!!
2018
Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei
De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 5è gastroterror 2018
27 juliol – Recital de Gastropoesia a la Festa Major de Constantí (Tarragona)
Juliol18 – febrer19 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 168 Fira de la Candelera MdR
27 maig – Membre de l’organització: Fest(A) la paella – Trobada popular d’equips arrossaires a Molins de Rei
3 juny – Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú
22 maig – Presentació Temps de Vi a l’AfterWork a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú
1-13 maig gestió de la comunicació gastronòmica a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
5 maig – dinamització Jam Gastronòmica de presentació de la Fira de St Isidre de Viladecans
5-13 maig gestió de la comunicació de la 3a Mostra Gastronòmica MolinsBdeGust 2018 a Molins de Rei
21 abril – Sessió de cuina d’aprofitament a la Fira de la Terra a Rubí
24 maig – Sopar celebració 40 anys Gremi Restauració Vilanova i la Geltrú
19 abril – Alimentaria: presentació Cook&Travel i pollastre pota blava Prat
18 abril – Presentació Fira Espàrrecs de Gavà al Centre Arts Sta Mònica
26 abril – Participació en la taula sobre dubtes lingüístics “mengem bo, escrivim bé” pel CNL Ca N’Ametller de Molins de Rei
26 març – Passarel·la Vinícola DO Penedès a les Reials Drassanes de Barcelona
5 març – Visita a les Caves Llopart del Penedès
21 febrer – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT NUALART del restaurant Can Joan (Palau Solità i Plegamans) – Tàrtar de salmó amb guacamole mexicà
13 febrer – Sopar de presentació del Restaurant Oishii Ramen Street bcn
8 febrer – Menú degustació amb cuina d’aprofitament – 167 Fira de la Candelera MdR
6 febrer – Experiències: Aromes i vi amb tast a cegues – 167 Fira de la Candelera MdR
5 febrer – Experiències: Maridatge d’olis i productes de la Terra – 167 Fira de la Candelera MdR
4 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Productes de l’Alt Urgell
4 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Riedel Experience
3 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins de la DO Pla del Bages
3 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Tast de garnatxes (Incavi)
2 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Tast Sopar dels dotze vins
31 gener – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARCO DJURASEVIC del restaurant Ikibana (Barcelona) – Amanida de llamàntol blau amb mahonesa de miso
23 gener – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ANTONIO MACIAS de la Fonda Marina (Montgat) – Pèsols negres del maresme amb bacallà i botifarra negra
18 gener – Gestió i producció del vídeo promocional de l’embotit de coradella de Molins de Rei
2017
Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei
18 desembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: KRISSADAKORN AKKALA del restaurant Thai (Barcelona) – Magret d’ànec al curri vermell
12 desembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: RAÜL ALONSO del restaurant Cal Baldiró (Olesa de Montserrat) – Mar i Muntanya amb Papada de porc, llagostins i carxofes
11 desembre – Comunicació projecte “Alimentem Collserola” de transició Agroecològica al Parc Natural de Collserola
7 desembre – Gestió de la visita organitzada amb blogs a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat
30 novembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: EUGENI MUÑOZ de la pastisseria Muñoz (Sant Vicenç dels Horts) – Lioneses de crema de coco
14 novembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: PABLO ORTEGA del restaurant Torora (Barcelona) – Ceviche de corball amb llet de tigre d’ají groc
13 novembre – Presentació Vi Novell al Palau Robert de Barcelona
7 novembre – Comissió de seguiment projecte “Alimentem Collserola” de transició Agroecològica al Parc Natural de Collserola
31 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT MENDIOLA del restaurant Marimorena (Sant Boi de Llobregat / Barcelona) – Fricandó d’albergínia
27 octubre – Visita a la Mostra de Vins de Catalunya amb representants de Prodeca i de l’Aj de Molins de Rei
24 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: BOUCHRA BENHDACH del restaurant Tarambana (Cardedeu) – Pera farcida del Vallès
20 octubre – Visita Fira Àpat de Barcelona
19 octubre – Presentació dels “Padrins Arrossaires” a Ca la Nuri
16 octubre – Presentació dels productes Catalonia Gourmet a la 3a nit del gourmet català als Jardins de Pedralbes.
11 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: VÍCTOR QUINTILLÀ del restaurant Lluerna (Santa Coloma de Gramanet) – Ajoblanco amb algues i bonítol marinat
De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 4rt gastroterror 2017
28 setembre – Presentació programació Ass. Gastronomia i Turisme Baix Llob
26 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: CARLES GAIG del restaurant Gaig (Barcelona) – Arròs amb bacallà
21 setembre – Sessió Gastrofilms sobre porc i cervesa a Manlleu
19 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARIA NICOLAU del restaurant El Ferrer de Tall (Vilanova de Sau) – Turbot amb reducció de xoriç ibèric i carabiners
12 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVIER BARRIGA dels forns Turris (Badalona) – Magdalenes de canyella i llimona
Setembre17 – febrer18 Dinamització embotit coradella de Molins de Rei
31 agost – Presentació de les noves línies estratègiques gastronòmiques als albergs de la Xanascat (Generalitat de Catalunya)
30 juny – Presentació de “Arriba l’estiu. És temps d’all cremat” a Vilanova i la Geltrú
28 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: KEKO MARTÍNEZ del restaurant El Cel de les Oques (Terrassa) – Verat curat amb iogurt i albercocs
26 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JORDI ESTEVE del restaurant Nectari (Barcelona) – Caneló de salmó, formatge i cirera
20 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JÓ BAIXAS del restaurant Follia (Sant Joan Despí) – Gaspatxo groc amb bacallà i algues
19 juny – Recital de Gastropoesia pel fi de curs del CNL Ca N’Ametller de MdR
14 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JOAN FERNANDEZ del restaurant L’Àpat (Molins de Rei) – Sepionets amb rossinyols
12 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ROGER SANCHEZ del restaurant ATN (Barcelona) – Peus de porc amb rossinyols
11 juny – Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú
8 juny – Gravacions 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARC DEL CUERPO del restaurant Zarautz (Barcelona) – Caneló de carabassó farcit d’albergínia i bacallà al pil-pil // FERRAN GRANADO del restaurant Bouquet Experience (Barcelona) – Pollastre rostit amb Turnedó
2 juny – Creació del còctel de benvinguda del Club Esportiu Molins de Rei
1 juny – Sessió Gastrofilms sobre xocolata al Museu de la Xocolata de Barcelona
Juny17 – febrer18 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 167 Fira de la Candelera MdR
31 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT BEUMALA del restaurant El Rebost (Sant Celoni) – Caramel de secret ibèric i formatge de cabra
12 – 28 maig – gestió de la comunicació de la 2a Mostra Gastronòmica MolinsBdeGust 2017 a Molins de Rei
24 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT RAURICH del restaurant 2Palillos/2Pebrots (Barcelona) – Faves amb llet d’ametlla
23 maig – Sessió Gastrofilms sobre xocolata al Restaurant Bouquet de Barcelona
17 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JOSEP MARIA VILAGRASSA del restaurant Can Feu (Sabadell) – Cigrons amb llamàntol
14 maig – Sessió Gastrofilms sobre xocolata a la Fira de St Isidre de Viladecans
14 maig – Taller d’arrossos per a nens amb Alex de Master Chef Júnior4
13 maig – Jurat Lactium,la fira dels formatges catalans a Vic
11 maig – Dinamització Jam Gastronòmica i xxss Fira de St Isidre de Viladecans
21 març – Recital de Gastropoesia a l’Espai Avinyó de Barcelona
13 març – Tast per a blogs al CreaTast DO Penedès 2017
26 febrer – Cuina ranxo Carnestoltes – Amics del Camell 250 pax
9 febrer – Experiències: Gastrofilms sobre xocolata -166 Fira de la Candelera MdR
8 febrer – Experiències: Olors i vi – 166 Fira de la Candelera MdR
7 febrer – Experiències: Música i vi – 166 Fira de la Candelera MdR
4 febrer – Tastos i Gestió de jurat del Concurs de Coradella de la 166 Fira de la Candelera MdR
3 febrer – Trobada de professionals, blogs i premsa a la 166 Fira de la Candelera MdR
2 febrer -#tastoscandelera 166 Fira de la Candelera MdR: Tast de còctels i ginebres exclusives
1 febrer – #tastoscandelera 166 Fira de la Candelera: Maridatge de cava i varietat de torrons
28 gener – Jurat i dinamització del concurs de truites de la 166 Fira de la Candelera
26 i 28 gener – Curs de Coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei – 166 Fira de la Candelera
21 de gener – Trobada amb blogs i visita a La Mostra de Sant Vicenç dels Horts
2016
Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei
23 desembre – Rodatge col·laboració programa Cavalcada Reis TVBdn
6 desembre – Trobada amb blogs i visita a la Fira Puríssima de St Boi
26 novembre – Concurs i taller de flams al CC Montseny de Vic
17 novembre – Jurat del cartell de la 166a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei
4 i 5 novembre – Gravacions programa cuina “Volta i Volta” especial Nadal: “ESPECIAL DE NADAL AMB NENS” – coulant de xocolata, mini quiche d’espinacs, torrons i boles de formatge
27 octubre – Sopar de les Estrelles al MNAC de reconeixement de la gastronomia catalana
16 octubre – Visita institucional Aj MdR a la Fira de St Ermengol a la Seu d’Urgell
17 setembre – Emissió del primer programa 1a Temporada de “Volta i Volta”
6 setembre – Jurat del concurs de “Tapes i Canyes” a St Vicenç dels Horts
De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 3er gastroterror 2016
14 juliol – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: CARME RUSCALLEDA del restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar) – Còctel de sake: cava i maduixes
29 juny – Promoció Zarautz Taverna Vasca – Barcelona
28 juny – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: QUIM JANER del restaurant Can Quim (Badalona) – Farcell de bacallà amb cireres
21 juny – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: MARIO COMIN del restaurant Can Mario’s (Badalona) – Paella d’ànec confitat i foie // CÉSAR FERNÁNDEZ del restaurant Can Mario’s (Badalona) – Paella de Llamàntol
7 juny – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: JUAN A CAPEL del restaurant Esfera Gastrobar (Badalona) – Ous amb chistorra // JUAN A CAPEL del restaurant Esfera Gastrobar (Badalona) – Pèsols amb botifarra
Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 166 Fira de la Candelera MdR
4-5 juny – Fira del Mar a Calafell – Rossejat i gestió de xxss Aj Calafell
3 juny – Creació i gestió del còctel pel sopar Club Handbol MdR
31 maig – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: DAVID PUIG del restaurant Can Frai (Badalona) – Tàrtar de vedella // DAVID PUIG del restaurant Can Frai (Badalona) – Tàrtar de tonyina
26 maig – Assessorament en el disseny del tast Catalunya Experience
25 maig – Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust
24 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARC GRIVÉ del restaurant La Donzella de la Costa (Badalona) – Pop amb patates
23 maig – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: OCTAVI TORRES del restaurant La Canija (Castelldefels) – Peix amb patates // OCTAVI TORRES del restaurant La Canija (Castelldefels) – Ajoblanco amb salmó marinat
23 maig – CreaTastPenedes 2016 a El Born de Barcelona
18 maig – Tast xarel·los DO Penedès a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó
18 maig – Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust
17 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVI ROVIRA del restaurant Cor de Marina (Badalona) – Coca de foie
16 maig – Gestió promoció i xxss Mostra Gastronòmica de Molins de Rei
2 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVI ROVIRA del restaurant Cor de Marina (Badalona) – Fricandó
2 maig – Presentació de la 1a Mostra Gastronòmica de Molins de Rei
16 abril – Ponent a la xerrada sobre les imatges a les xxss al Saló de xxss de La Farga de l’Hospitalet
16 abril – Cuina en directe a la Fira del Dia de la Terra de Rubí
12 Febrer – Sessió Gastrofilms entorn a l’univers gastronòmic de Pulp Fiction
6 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Tast de DO Alella “La pansa Blanca”
5 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals
4 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Gintònics amb aromes del mediterrani
2 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins i formatges d’ovella
1 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Cerveses artesanes
1 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Olis i pans
23 gener – Dinamització gastronòmica amb blogs i xxss de la 32a Mostra de Sant Vicenç dels Horts
2015
17 desembre – Assessorament i càtering inauguració exposició “Taula d’hivern” (Museu MdR)
12 desembre – Promoció dels productes #OrígenGarraf al rest Sergi de Meià
25 i 26 novembre- Monogràfic sobre foie a l’escola Hofmann de Barcelona
4 octubre – Visita guiada i tast de vins al celler La Vinyeta de Mollet de Perelada
26 setembre – Finalista al concurs de cuina per blogs de la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu
24 de setembre – Sessió de cuina en directe al DegustaBcn de la mà de Caldo Aneto
24 setembre – Tast de vins amb en Juan Muñoz a la 35 Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Passeig St Joan de Barcelona
18 setembre – Paella d’arròs i carn per a la presentació del 34 Festival de Cinema de Terror
15 setembre – Jurat al concurs de samarretes #panxabenplena
De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 2on gastroterror 2015
3 juliol – Emissió de la recepta Paella de carn i verdures al Club de Cuines de TV3
Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 165 Fira de la Candelera MdR
17 maig – Showcooking amb fideus i productes del Parc Agrari a Viladecans
16 maig – Taller de flors comestibles a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
14 maig – Dinamització Jam Gastronòmica i xxss Fira de St Isidre de Viladecans
13 maig – Cocteleria amb cervesa a la Fira de Sant Isidre de Viladecans
8 maig – Gestió i dinamització visita mitjans i blogs a la 5a FiraTapa Viladecans
15 abril – Col·laboració al blog Petit Pedagog sobre cuina amb nens
28 març – Tast de ratafies a l’Ateneu Mulei
15 març – Col·laboració en directe al Via Lliure de Rac1 amb CatalanCuisine sobre el fricandó
3 març – Cuina de Fricandó amb Antonella Speranza per al Via Lliure de Rac1
1 febrer – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Terra Alta
30 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Terra Alta i caviar
30 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals
29 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Caves i bacallà
28 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Sakes
27 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins i formatges
26 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Olis i patates fregides
26 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: cerveses artesanes
24 gener – Jurat al concurs de truites de la 164 Fira de la Candelera MdR
20 i 22 gener – Curs de coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei
12 gener – Entrevista al programa “A Foc Viu” de Ràdio Montcada
2014
Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei
Setembre a novembre disseny i gestió de la programació 1er gastroterror
29 setembre – Cuina a l’esmorzar de forquilla per les matines del Camell de la Festa Major14 St Miquel (Molins de Rei)
26 setembre – 6a sessió i cloenda de les #jorgastrmdr14 amb Rest. La Peni
25 setembre – 5a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Forn / Pastisseria Arenas
24 setembre – 4a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Samaranch Park i El Tast
23 setembre – 3a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Matenoal i Cal Manyet
22 setembre – 2a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Carns David i Fogons & Sensacions
20 setembre – Cuina per a la festa de 40 anys de la Glòria, Íngrid i Anna
19 setembre – Presentació i dinamització de les X Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei. 1a sessió amb El Fumet i Pastisseria Cardona
8 setembre – inici secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei
De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 1er gastroterror 2014
Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 164 Fira de la Candelera MdR
Juny-Juliol Dinamització xxss de la Inauguració Mercat de la Constitució de Viladecans
2 juliol – Finalista al concurs de cuina de BonPreu-Esclat. Entrega de premis St Just
3 juny – PressTrip a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat amb demostracions i cuina
29 maig – TastandPost a L18 sobre els arrossos del Molí de Rafelet
18 maig – Fira de Sant Isidre de Viladecans: Showcooking sobre tècnica wok amb productes del Parc Agrari del Llobregat // Tast de vins
17 maig – Fira de Sant Isidre de Viladecans: Jurat al concurs d’allioli // Participació al showcooking d’arrossos i productes del Nou Mercat // Tast de Gintònics
15 maig – Gestió i dinamització Jam Gastronòmica entre blogaires i cuiners de Viladecans i Grup Cubat
14 maig – Conferència Josep Pàmies a l’Espai Gastronòmic del Cúbic de Viladecans
9 maig – Gestió visita organitzada amb blogs a la 4a FiraTapa de Viladecans
3 abril – Visita a Alimentaria
Març – Promoció gastronòmica i comunicació de la 15a Carxofada a St Boi de Llobregat
22 març – Entrevista al programa “Pagesos de Ciutat” per a La Xarxa
1 febrer – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Tarragona
31 gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals
31 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: vins DO Tarragona amb tonyina fresca
30 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Gintònics
29 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Cava i anxoves
28 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Vins i formatges
27 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Patates fregides amb diferents olis i cerveses
27 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Cerveses artesanes
25 de gener – Jurat al concurs de truites de la 163 Fira de la Candelera MdR
18 gener – Cuina a la nit de cançó improvisada a l’Ateneu Mulei
Cuina a la Fira de la Candelera per als esmorzars, dinars i sopars de l’Ateneu Mulei
2013
14 de desembre – Cuina de pinxos a la nit de cançó improvisada del Mulei
16 novembre – Inauguració noves instal·lacions Hortet del Baix
9 novembre – Dinamització sessió de cuina sobre papillotes al Mercat Municipal de Manlleu
6 novembre – Participació al Gran Recapte d’aliments
5 octubre – Descoberta del Delta del Llobregat i del Parc Agrari al #blogtripAMB (meteocuina)
27 setembre – Sisena sessió de les #jorgastmdr13 – Forn / Pastisseria Arenas
26 setembre – Cinquena sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant Samaranch Park
25 setembre – Quarta sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant El Tast
24 setembre – Tercera sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant La Peni
23 setembre – Segona sessió de les #jorgastmdr13 – Pastisseria Cardona
21 setembre – Segon dia “Cuina” a Manlleu – Fira del Porc i la Cervesa
20 setembre – Presentació de les IX Jornades Gastronòmiques de MdR – Els Fogons de la Xirgu
30 juny – Segon sopar CUBAT a El Follia de Sant Joan Despí
25 juny – Sopar al Restaurant Públic d’El Papiol convidat per Turisme del Baix Llobregat
13 juny – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Final de curs amb ulleres i croissants
30 juny – Dinar paella ecològica – Coop. de consum d’El Mulei
6 juny – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arrossos II
30 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arrebossats II
23 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina a la sal
17 maig – Cuina de pintxos per la Inauguració d’el nou Ateneu Mulei
16 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Pinxos
12 maig – Espai Gastronòmic a la Fira de St. Isidre de Viladecans
11 maig – Dia Sàpiens t de Tortosa. Cuina del del renaixement
9 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Fricandó i estofat de vedella
2 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuscús
25 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Salses per a acompanyar carn
20 abril – Jurat al concurs de receptes amb carxofes del Mercat de Pagès C.Güell
18 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Bacallà
8 abril – Visita a Coll de Nargó per a conèixer els productors de la Ceba del municipi (meteocuina)
4 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Melmelades II
21 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Peix cru
14 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Mandonguilles (verdura, vedella i pollastre)
7 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arròs I
28 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Postres casolans
21 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Llegums
14 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: esquarterar conill i pollastre
7 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Ous al plat
5 febrer – Visita a la Fundació Alícia entorn a la Ceba de Nargó
2 febrer – Cuina per al tast de cerveses artesanes a la 1a Fira del Mulei de la Fira de la Candelera
31 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Truites I
24 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Pasta I
18 gener – Participació sessió cuina en directe a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Cítrics
17 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Masses i bases
15 gener – Presentació del projecte Meteocuina amb Mònica Usart
10 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Sopes i Cremes
2012
20 desembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina al microones
15 dsembre – La última Recepta del 15 !!! – Aperitius per Festes
13 desembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Aperitius per festes
30 novembre – Promoció del Gran Recapte d’Aliments mitjançant “blogscontralafam”
29 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina d’aprofitament
28 novembre – Promoció de la campanya “Taula per a 7.000 milions” d’Intermon Oxfam
27 novembre – Memòries d’una cuinera – Magdalenes
27 novembre – Sessió de “Cuina Magistral” amb Romain Fornell a l’Espai Consum
24 novembre – Mediatrip amb Bolets Petràs – Cacera de bolets amb blogaires
23 novembre – Cuina de mercat a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Vedella
22 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: melmelades
15 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: aperitius
14 novembre – La Recepta del 15 – Bolets
12 novembre – Presentació del llibre dels 20 anys del Semproniana.
02 novembre – Memòries d’una cuinera – Galetes
30 octubre – Promoció del receptari “El Català als Fogons” de Plataforma x la llengua
29 octubre – Col·laboració a Ràdio Molis de Rei sobre la cuina de Tardor
16 octubre – La Recepta del 15 – Carabassa
12 octubre – Jornada de portes obertes de Castanya de Viladrau
29 setembre – esmorzar de forquilla amb els Amics del Camell
22 setembre – 1er dia Cuina a Manlleu a la Fira del Porc i la Cervesa: Visita als horts de la Cooperativa Sambucus // Sessió de cuina en directe al mercat de Manlleu
Guanyador del concurs de blogaires amb la categoria “Recepta Tradicional”
21 setembre – Cuina en directe a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Cervesa
14 setembre – La Recepta del 15 – Xocolata
12 setembre – La Recepta del 15 (agost) – Carabassons
Juliol-agost – Entrevista a el num 480 de El Llaç de Molins de Rei
3 juliol – Presentació de la gastronomia del teatre Grec de Barcelona Gastronomia
18 juny – Presentació del disc “Al Punto” de Tremendamente – Receptes cantades
13 juny – Aparició a La Vanguardia Digial – Secció participació (tengo un blog)
22 maig – Visita a la Fundació Miquel Agustí entorn a la Ceba de Nargó (meteocuina)
18 maig – La Recepta del 15 – L’Entrepà
11 maig – Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei
8 maig – Entrevista a Ràdio Molins de Rei
13 abril – Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei
12 abril – La Recepta del 15 – Arròs
12 març – La Recepta del 15 – Llenties
2011
24 novembre –Participació al Gran Recapte d’Aliments mitjançant “blogscontralafam”
22 novembre – 4rt xou de cuina de Nadal al Teatre Goya
15 novembre – LaRecepta del 15 – Pa
16 setembre – LaRecepta del 15 – Escabetx
26 maig – LaRecepta del 15 – Carxofes
10 març –Aparició a “A cop de click” de Rac1
17 febrer – LaRecepta del 15 – Faves
2010
25 octubre – primera recepta al blog totesboelquelollacou.blogspot.com INICI