Col·laboració, suport i gestió d’esdeveniments gastronòmics.

Tot va començar el 25 d’octubre de 2010 quan vaig decidir fer un blog de cuina per a explicar als meus companys i amics les receptes de casa…i des d’aleshores fins ara!

Aquest viatge m’ha portat a participar a moltíssimes activitats i a conèixer gent interessantíssima entorn a la cuina fins al punt que vaig decidir dedicar-m’hi amb cos i ànima i convertir-ho en la meva feina. Seguim!!!

2018

Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei

De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 5è gastroterror 2018

27 juliol – Recital de Gastropoesia a la Festa Major de Constantí (Tarragona)

Juliol18 – febrer19 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 168 Fira de la Candelera MdR

27 maig – Membre de l’organització: Fest(A) la paella – Trobada popular d’equips arrossaires a Molins de Rei

3 juny – Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

22 maig – Presentació Temps de Vi a l’AfterWork a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú

12 maig – Sessió Gastrofilms sobre menjars i cinema del món al 1er Cook and Travel – Antiga Fàbrica Damm bcn

1-13 maig gestió de la comunicació gastronòmica a la Fira de Sant Isidre de Viladecans

5 maig – dinamització Jam Gastronòmica de presentació de la Fira de St Isidre de Viladecans

5-13 maig gestió de la comunicació de la 3a Mostra Gastronòmica MolinsBdeGust 2018 a Molins de Rei

21 abril – Sessió de cuina d’aprofitament a la Fira de la Terra a Rubí

24 maig – Sopar celebració 40 anys Gremi Restauració Vilanova i la Geltrú

19 abril – Alimentaria: presentació Cook&Travel i pollastre pota blava Prat

18 abril – Presentació Fira Espàrrecs de Gavà al Centre Arts Sta Mònica

26 abril – Participació en la taula sobre dubtes lingüístics “mengem bo, escrivim bé” pel CNL Ca N’Ametller de Molins de Rei

26 març – Passarel·la Vinícola DO Penedès a les Reials Drassanes de Barcelona

5 març – Visita a les Caves Llopart del Penedès

21 febrer – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT NUALART del restaurant Can Joan (Palau Solità i Plegamans) – Tàrtar de salmó amb guacamole mexicà

13 febrer – Sopar de presentació del Restaurant Oishii Ramen Street bcn

8 febrer – Menú degustació amb cuina d’aprofitament – 167 Fira de la Candelera MdR

6 febrer – Experiències: Aromes i vi amb tast a cegues – 167 Fira de la Candelera MdR

5 febrer – Experiències: Maridatge d’olis i productes de la Terra – 167 Fira de la Candelera MdR

4 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Productes de l’Alt Urgell

4 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Riedel Experience

3 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins de la DO Pla del Bages

3 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Tast de garnatxes (Incavi)

2 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Tast Sopar dels dotze vins

1 febrer – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins de la DO Pla del Bages amb pernil

31 gener – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARCO DJURASEVIC del restaurant Ikibana (Barcelona) – Amanida de llamàntol blau amb mahonesa de miso

31 gener – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de de cava amb ceviche i escabetx

30 gener – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins i dels formatges guanyadors de l’edició 2016 Fira St Ermengol

29 gener – #tastoscandelera 167 Fira de la Candelera MdR: Cerveses artesanes càrrec de BarcelonaBeerFestival

27 gener – Gestió i dinamització de mitjans i premsa a la presentació de la 167a Fira de la Candelera de MdR i el concurs de Coradella per restaurants

23 gener – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ANTONIO MACIAS de la Fonda Marina (Montgat) – Pèsols negres del maresme amb bacallà i botifarra negra

18 gener – Gestió i producció del vídeo promocional de l’embotit de coradella de Molins de Rei

16 gener – Gravació 2a temporada programa de cuina “Volta i Volta” – Albert Nualart (Can Joan): Tàrtar de salmó amb guacamole mexicà

2017

Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei

18 desembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: KRISSADAKORN AKKALA del restaurant Thai (Barcelona) – Magret d’ànec al curri vermell

12 desembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: RAÜL ALONSO del restaurant Cal Baldiró (Olesa de Montserrat) – Mar i Muntanya amb Papada de porc, llagostins i carxofes

11 desembre – Comunicació projecte “Alimentem Collserola” de transició Agroecològica al Parc Natural de Collserola

7 desembre – Gestió de la visita organitzada amb blogs a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat

30 novembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: EUGENI MUÑOZ de la pastisseria Muñoz (Sant Vicenç dels Horts) – Lioneses de crema de coco

14 novembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: PABLO ORTEGA del restaurant Torora (Barcelona) – Ceviche de corball amb llet de tigre d’ají groc

13 novembre – Presentació Vi Novell al Palau Robert de Barcelona

7 novembre – Comissió de seguiment projecte “Alimentem Collserola” de transició Agroecològica al Parc Natural de Collserola

31 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT MENDIOLA del restaurant Marimorena (Sant Boi de Llobregat / Barcelona) – Fricandó d’albergínia

27 octubre – Visita a la Mostra de Vins de Catalunya amb representants de Prodeca i de l’Aj de Molins de Rei

24 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: BOUCHRA BENHDACH del restaurant Tarambana (Cardedeu) – Pera farcida del Vallès

20 octubre – Visita Fira Àpat de Barcelona

19 octubre – Presentació dels “Padrins Arrossaires” a Ca la Nuri

16 octubre – Presentació dels productes Catalonia Gourmet a la 3a nit del gourmet català als Jardins de Pedralbes.

11 octubre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: VÍCTOR QUINTILLÀ del restaurant Lluerna (Santa Coloma de Gramanet) – Ajoblanco amb algues i bonítol marinat

De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 4rt gastroterror 2017

28 setembre – Presentació programació Ass. Gastronomia i Turisme Baix Llob

26 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: CARLES GAIG del restaurant Gaig (Barcelona) – Arròs amb bacallà

21 setembre – Sessió Gastrofilms sobre porc i cervesa a Manlleu

19 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARIA NICOLAU del restaurant El Ferrer de Tall (Vilanova de Sau) – Turbot amb reducció de xoriç ibèric i carabiners

12 setembre – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVIER BARRIGA dels forns Turris (Badalona) – Magdalenes de canyella i llimona

Setembre17 – febrer18 Dinamització embotit coradella de Molins de Rei

31 agost – Presentació de les noves línies estratègiques gastronòmiques als albergs de la Xanascat (Generalitat de Catalunya)

30 juny – Presentació de “Arriba l’estiu. És temps d’all cremat” a Vilanova i la Geltrú

28 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: KEKO MARTÍNEZ del restaurant El Cel de les Oques (Terrassa) – Verat curat amb iogurt i albercocs

26 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JORDI ESTEVE del restaurant Nectari (Barcelona) – Caneló de salmó, formatge i cirera

20 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JÓ BAIXAS del restaurant Follia (Sant Joan Despí) – Gaspatxo groc amb bacallà i algues

19 juny – Recital de Gastropoesia pel fi de curs del CNL Ca N’Ametller de MdR

14 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JOAN FERNANDEZ del restaurant L’Àpat (Molins de Rei) – Sepionets amb rossinyols

12 juny – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ROGER SANCHEZ del restaurant ATN (Barcelona) – Peus de porc amb rossinyols

11 juny – Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

8 juny – Gravacions 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARC DEL CUERPO del restaurant Zarautz (Barcelona) – Caneló de carabassó farcit d’albergínia i bacallà al pil-pil // FERRAN GRANADO del restaurant Bouquet Experience (Barcelona) – Pollastre rostit amb Turnedó

2 juny – Creació del còctel de benvinguda del Club Esportiu Molins de Rei

1 juny – Sessió Gastrofilms sobre xocolata al Museu de la Xocolata de Barcelona

Juny17 – febrer18 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 167 Fira de la Candelera MdR

31 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT BEUMALA del restaurant El Rebost (Sant Celoni) – Caramel de secret ibèric i formatge de cabra

12 – 28 maig – gestió de la comunicació de la 2a Mostra Gastronòmica MolinsBdeGust 2017 a Molins de Rei

24 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: ALBERT RAURICH del restaurant 2Palillos/2Pebrots (Barcelona) – Faves amb llet d’ametlla

23 maig – Sessió Gastrofilms sobre xocolata al Restaurant Bouquet de Barcelona

17 maig – Gravació 2aT programa de cuina “Volta i Volta”: JOSEP MARIA VILAGRASSA del restaurant Can Feu (Sabadell) – Cigrons amb llamàntol

14 maig – Sessió Gastrofilms sobre xocolata a la Fira de St Isidre de Viladecans

14 maig – Taller d’arrossos per a nens amb Alex de Master Chef Júnior4

13 maig – Jurat Lactium,la fira dels formatges catalans a Vic

11 maig – Dinamització Jam Gastronòmica i xxss Fira de St Isidre de Viladecans

21 març – Recital de Gastropoesia a l’Espai Avinyó de Barcelona

13 març – Tast per a blogs al CreaTast DO Penedès 2017

26 febrer – Cuina ranxo Carnestoltes – Amics del Camell 250 pax

9 febrer – Experiències: Gastrofilms sobre xocolata -166 Fira de la Candelera MdR

8 febrer – Experiències: Olors i vi – 166 Fira de la Candelera MdR

7 febrer – Experiències: Música i vi – 166 Fira de la Candelera MdR

4 febrer – Tastos i Gestió de jurat del Concurs de Coradella de la 166 Fira de la Candelera MdR

3 febrer – Trobada de professionals, blogs i premsa a la 166 Fira de la Candelera MdR

2 febrer -#tastoscandelera 166 Fira de la Candelera MdR: Tast de còctels i ginebres exclusives

1 febrer – #tastoscandelera 166 Fira de la Candelera: Maridatge de cava i varietat de torrons

31 gener – #tastoscandelera 166 Fira de la Candelera: Maridatge de vins i dels formatges guanyadors de l’edició 2016 Fira St Ermengol

30 gener – #tastoscandelera 166 Fira de la Candelera: Olis i varietats de tomàquets i Tast de cerveses artesanes càrrec de BarcelonaBeer Festival

28 gener – Jurat i dinamització del concurs de truites de la 166 Fira de la Candelera

26 i 28 gener – Curs de Coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei – 166 Fira de la Candelera

25 gener – Taller d’aprofitament alimentari al Mercat Municipal de Molins de Rei amb Espigoladors -166 Fira de la Candelera

21 de gener – Trobada amb blogs i visita a La Mostra de Sant Vicenç dels Horts

 

2016

Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei

23 desembre – Rodatge col·laboració programa Cavalcada Reis TVBdn

6 desembre – Trobada amb blogs i visita a la Fira Puríssima de St Boi

26 novembre – Concurs i taller de flams al CC Montseny de Vic

17 novembre – Jurat del cartell de la 166a edició de la Fira de la Candelera de Molins de Rei

4 i 5 novembre – Gravacions programa cuina “Volta i Volta” especial Nadal: “ESPECIAL DE NADAL AMB NENS” – coulant de xocolata, mini quiche d’espinacs, torrons i boles de formatge

27 octubre – Sopar de les Estrelles al MNAC de reconeixement de la gastronomia catalana

16 octubre – Visita institucional Aj MdR a la Fira de St Ermengol a la Seu d’Urgell

17 setembre – Emissió del primer programa 1a Temporada de “Volta i Volta”

6 setembre – Jurat del concurs de “Tapes i Canyes” a St Vicenç dels Horts

De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 3er gastroterror 2016

14 juliol – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: CARME RUSCALLEDA del restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar) – Còctel de sake: cava i maduixes

29 juny – Promoció Zarautz Taverna Vasca – Barcelona

28 juny – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: QUIM JANER del restaurant Can Quim (Badalona) – Farcell de bacallà amb cireres

21 juny – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: MARIO COMIN del restaurant Can Mario’s (Badalona) – Paella d’ànec confitat i foie // CÉSAR FERNÁNDEZ del restaurant Can Mario’s (Badalona) – Paella de Llamàntol

7 juny – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: JUAN A CAPEL del restaurant Esfera Gastrobar (Badalona) – Ous amb chistorra // JUAN A CAPEL del restaurant Esfera Gastrobar (Badalona) – Pèsols amb botifarra

Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 166 Fira de la Candelera MdR

4-5 juny – Fira del Mar a Calafell – Rossejat i gestió de xxss Aj Calafell

3 juny – Creació i gestió del còctel pel sopar Club Handbol MdR

31 maig – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: DAVID PUIG del restaurant Can Frai (Badalona) – Tàrtar de vedella // DAVID PUIG del restaurant Can Frai (Badalona) – Tàrtar de tonyina

26 maig – Assessorament en el disseny del tast Catalunya Experience

25 maig – Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust

24 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: MARC GRIVÉ del restaurant La Donzella de la Costa (Badalona) – Pop amb patates

23 maig – Gravació 1aT programes de cuina “Volta i Volta”: OCTAVI TORRES del restaurant La Canija (Castelldefels) – Peix amb patates // OCTAVI TORRES del restaurant La Canija (Castelldefels) – Ajoblanco amb salmó marinat

23 maig – CreaTastPenedes 2016 a El Born de Barcelona

18 maig – Tast xarel·los DO Penedès a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó

18 maig – Sessió de cuina en directe #MolinsBdegust

17 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVI ROVIRA del restaurant Cor de Marina (Badalona) – Coca de foie

16 maig – Gestió promoció i xxss Mostra Gastronòmica de Molins de Rei

2 maig – Gravació 1aT programa de cuina “Volta i Volta”: XAVI ROVIRA del restaurant Cor de Marina (Badalona) – Fricandó

2 maig – Presentació de la 1a Mostra Gastronòmica de Molins de Rei

16 abril – Ponent a la xerrada sobre les imatges a les xxss al Saló de xxss de La Farga de l’Hospitalet

16 abril – Cuina en directe a la Fira del Dia de la Terra de Rubí

12 Febrer – Sessió Gastrofilms entorn a l’univers gastronòmic de Pulp Fiction

6 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Tast de DO Alella “La pansa Blanca”

5 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals

5 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Vins de la do alella i altres amb diferents carns de vaca

4 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Gintònics amb aromes del mediterrani

3 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de cava i varietat de torrons i xocolates

2 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Maridatge de vins i formatges d’ovella

1 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Cerveses artesanes

1 febrer – #tastoscandelera 165 Fira de la Candelera MdR: Olis i pans

23 gener – Dinamització gastronòmica amb blogs i xxss de la 32a Mostra de Sant Vicenç dels Horts

 

2015

17 desembre – Assessorament i càtering inauguració exposició “Taula d’hivern” (Museu MdR)

12 desembre – Promoció dels productes #OrígenGarraf al rest Sergi de Meià

25 i 26 novembre- Monogràfic sobre foie a l’escola Hofmann de Barcelona

4 octubre – Visita guiada i tast de vins al celler La Vinyeta de Mollet de Perelada

26 setembre – Finalista al concurs de cuina per blogs de la Fira del Porc i la Cervesa de Manlleu

24 de setembre – Sessió de cuina en directe al DegustaBcn de la mà de Caldo Aneto

24 setembre – Tast de vins amb en Juan Muñoz a la 35 Mostra de Vins i Caves de Catalunya al Passeig St Joan de Barcelona

18 setembre – Paella d’arròs i carn per a la presentació del 34 Festival de Cinema de Terror

15 setembre – Jurat al concurs de samarretes #panxabenplena

De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 2on gastroterror 2015

3 juliol – Emissió de la recepta Paella de carn i verdures al Club de Cuines de TV3

Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 165 Fira de la Candelera MdR

17 maig – Showcooking amb fideus i productes del Parc Agrari a Viladecans

16 maig – Taller de flors comestibles a la Fira de Sant Isidre de Viladecans

14 maig – Dinamització Jam Gastronòmica i xxss Fira de St Isidre de Viladecans

13 maig – Cocteleria amb cervesa a la Fira de Sant Isidre de Viladecans

8 maig – Gestió i dinamització visita mitjans i blogs a la 5a FiraTapa Viladecans

15 abril – Col·laboració al blog Petit Pedagog sobre cuina amb nens

28 març – Tast de ratafies a l’Ateneu Mulei

15 març – Col·laboració en directe al Via Lliure de Rac1 amb CatalanCuisine sobre el fricandó

3 març – Cuina de Fricandó amb Antonella Speranza per al Via Lliure de Rac1

1 febrer – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Terra Alta

30 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Terra Alta i caviar

30 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals

29 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Caves i bacallà

28 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Sakes

27 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Vins i formatges

26 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: Olis i patates fregides

26 gener – #tastoscandelera 164 Fira de la Candelera MdR: cerveses artesanes

24 gener – Jurat al concurs de truites de la 164 Fira de la Candelera MdR

20 i 22 gener – Curs de coradella al Mercat Municipal de Molins de Rei

12 gener – Entrevista al programa “A Foc Viu” de Ràdio Montcada

2014

Cada dilluns d’11:45 a 12:00 Secció setmanal sobre cuina i novetats gastronòmiques a Ràdio Molins de Rei

Setembre a novembre disseny i gestió de la programació 1er gastroterror

29 setembre – Cuina a l’esmorzar de forquilla per les matines del Camell de la Festa Major14 St Miquel (Molins de Rei)

26 setembre – 6a sessió i cloenda de les #jorgastrmdr14 amb Rest. La Peni

25 setembre – 5a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Forn / Pastisseria Arenas

24 setembre – 4a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Samaranch Park i El Tast

23 setembre – 3a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Rest. Matenoal i Cal Manyet

22 setembre – 2a sessió de les #jorgastrmdr14 amb Carns David i Fogons & Sensacions

20 setembre – Cuina per a la festa de 40 anys de la Glòria, Íngrid i Anna

19 setembre – Presentació i dinamització de les X Jornades Gastronòmiques de Molins de Rei. 1a sessió amb El Fumet i Pastisseria Cardona

8 setembre – inici secció setmanal sobre cuina a Ràdio Molins de Rei

De setembre a novembre disseny i gestió de la programació 1er gastroterror 2014

Juny16 – febrer17 – Dinamització i comunicació dels continguts gastronòmics de la 164 Fira de la Candelera MdR

Juny-Juliol Dinamització xxss de la Inauguració Mercat de la Constitució de Viladecans

2 juliol – Finalista al concurs de cuina de BonPreu-Esclat. Entrega de premis St Just

3 juny – PressTrip a Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat amb demostracions i cuina

29 maig – TastandPost a L18 sobre els arrossos del Molí de Rafelet

18 maig – Fira de Sant Isidre de Viladecans: Showcooking sobre tècnica wok amb productes del Parc Agrari del Llobregat // Tast de vins

17 maig – Fira de Sant Isidre de Viladecans: Jurat al concurs d’allioli // Participació al showcooking d’arrossos i productes del Nou Mercat // Tast de Gintònics

15 maig – Gestió i dinamització Jam Gastronòmica entre blogaires i cuiners de Viladecans i Grup Cubat

14 maig – Conferència Josep Pàmies a l’Espai Gastronòmic del Cúbic de Viladecans

9 maig – Gestió visita organitzada amb blogs a la 4a FiraTapa de Viladecans

3 abril – Visita a Alimentaria

Març – Promoció gastronòmica i comunicació de la 15a Carxofada a St Boi de Llobregat

22 març – Entrevista al programa “Pagesos de Ciutat” per a La Xarxa

1 febrer – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Vins de la DO Tarragona

31 gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Tast per professionals

31 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: vins DO Tarragona amb tonyina fresca

30 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Gintònics

29 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Cava i anxoves

28 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Vins i formatges

27 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Patates fregides amb diferents olis i cerveses

27 de gener – #tastoscandelera 163 Fira de la Candelera MdR: Cerveses artesanes

25 de gener – Jurat al concurs de truites de la 163 Fira de la Candelera MdR

18 gener – Cuina a la nit de cançó improvisada a l’Ateneu Mulei

Cuina a la Fira de la Candelera per als esmorzars, dinars i sopars de l’Ateneu Mulei

2013

14 de desembre – Cuina de pinxos a la nit de cançó improvisada del Mulei

16 novembre – Inauguració noves instal·lacions Hortet del Baix

9 novembre – Dinamització sessió de cuina sobre papillotes al Mercat Municipal de Manlleu

6 novembre – Participació al Gran Recapte d’aliments

5 octubre – Descoberta del Delta del Llobregat i del Parc Agrari al #blogtripAMB (meteocuina)

27 setembre – Sisena sessió de les #jorgastmdr13 – Forn / Pastisseria Arenas

26 setembre – Cinquena sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant Samaranch Park

25 setembre – Quarta sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant El Tast

24 setembre – Tercera sessió de les #jorgastmdr13 – Restaurant La Peni

23 setembre – Segona sessió de les #jorgastmdr13 – Pastisseria Cardona

21 setembre – Segon dia “Cuina” a Manlleu – Fira del Porc i la Cervesa

20 setembre – Presentació de les IX Jornades Gastronòmiques de MdR – Els Fogons de la Xirgu

22 juliol – Entrevista amb Joaquim Ros a Mercabarna per a conèixer l’origen i destí de les fruites i hortalisses que passen per aquest punt logístic de distribució (meteocuina)

30 juny – Segon sopar CUBAT a El Follia de Sant Joan Despí

25 juny – Sopar al Restaurant Públic d’El Papiol convidat per Turisme del Baix Llobregat

13 juny – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Final de curs amb ulleres i croissants

30 juny – Dinar paella ecològica – Coop. de consum d’El Mulei

6 juny – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arrossos II

30 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arrebossats II

23 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina a la sal

17 maig – Cuina de pintxos per la Inauguració d’el nou Ateneu Mulei

16 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Pinxos

12 maig – Espai Gastronòmic a la Fira de St. Isidre de Viladecans

11 maig – Dia Sàpiens t de Tortosa. Cuina del del renaixement

9 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Fricandó i estofat de vedella

2 maig – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuscús

25 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Salses per a acompanyar carn

20 abril – Jurat al concurs de receptes amb carxofes del Mercat de Pagès C.Güell

18 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Bacallà

8 abril – Visita a Coll de Nargó per a conèixer els productors de la Ceba del municipi (meteocuina)

4 abril – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Melmelades II

21 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Peix cru

14 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Mandonguilles (verdura, vedella i pollastre)

7 març – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Arròs I

28 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Postres casolans

21 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Llegums

14 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: esquarterar conill i pollastre

7 febrer – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Ous al plat

5 febrer – Visita a la Fundació Alícia entorn a la Ceba de Nargó

2 febrer – Cuina per al tast de cerveses artesanes a la 1a Fira del Mulei de la Fira de la Candelera

31 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Truites I

24 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Pasta I

18 gener – Participació sessió cuina en directe a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Cítrics

17 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Masses i bases

15 gener – Presentació del projecte Meteocuina amb Mònica Usart

10 gener – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Sopes i Cremes

2012

20 desembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina al microones

15 dsembre – La última Recepta del 15 !!! – Aperitius per Festes

13 desembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Aperitius per festes

30 novembre – Promoció del Gran Recapte d’Aliments mitjançant “blogscontralafam”

29 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: Cuina d’aprofitament

28 novembre – Promoció de la campanya “Taula per a 7.000 milions” d’Intermon Oxfam

27 novembre – Memòries d’una cuinera – Magdalenes

27 novembre – Sessió de “Cuina Magistral” amb Romain Fornell a l’Espai Consum

24 novembre – Mediatrip amb Bolets Petràs – Cacera de bolets amb blogaires

23 novembre – Cuina de mercat a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Vedella

22 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: melmelades

15 novembre – Dinamització del Taller de Cuina a la Federació Obrera de MdR: aperitius

14 novembre – La Recepta del 15 – Bolets

12 novembre – Presentació del llibre dels 20 anys del Semproniana.

02 novembre – Memòries d’una cuinera – Galetes

30 octubre – Promoció del receptari “El Català als Fogons” de Plataforma x la llengua

29 octubre – Col·laboració a Ràdio Molis de Rei sobre la cuina de Tardor

16 octubre – La Recepta del 15 – Carabassa

12 octubre – Jornada de portes obertes de Castanya de Viladrau

29 setembre – esmorzar de forquilla amb els Amics del Camell

22 setembre – 1er dia Cuina a Manlleu a la Fira del Porc i la Cervesa: Visita als horts de la Cooperativa Sambucus // Sessió de cuina en directe al mercat de Manlleu

Guanyador del concurs de blogaires amb la categoria “Recepta Tradicional”

21 setembre – Cuina en directe a l’Espai Consum amb en Pep Nogué – Cervesa

14 setembre – La Recepta del 15 – Xocolata

12 setembre – La Recepta del 15 (agost) – Carabassons

Juliol-agost – Entrevista a el num 480 de El Llaç de Molins de Rei

3 juliol – Presentació de la gastronomia del teatre Grec de Barcelona Gastronomia

18 juny – Presentació del disc “Al Punto” de Tremendamente – Receptes cantades

13 juny – Aparició a La Vanguardia Digial – Secció participació (tengo un blog)

22 maig – Visita a la Fundació Miquel Agustí entorn a la Ceba de Nargó (meteocuina)

18 maig – La Recepta del 15 – L’Entrepà

11 maig – Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei

8 maig – Entrevista a Ràdio Molins de Rei

13 abril – Cuina al sopar de “Divendres de Taverna” de l’Ateneu Mulei

12 abril – La Recepta del 15 – Arròs

12 març – La Recepta del 15 – Llenties

2011

24 novembre –Participació al Gran Recapte d’Aliments mitjançant “blogscontralafam”

22 novembre – 4rt xou de cuina de Nadal al Teatre Goya

15 novembre – LaRecepta del 15 – Pa

16 setembre – LaRecepta del 15 – Escabetx

7 juliol- Entrega del premi com a finalista a la dotzena edició del Concurs de CuinaBonpreu-Esclat 2011 “Receptes amb molt de gust”

26 maig – LaRecepta del 15 – Carxofes

10 març –Aparició a “A cop de click” de Rac1

17 febrer – LaRecepta del 15 – Faves

6 febrer – Entrega del Premi del concurs “Del mercat a la taula– Receptes de baix cost” Diputació de Barcelona als Mercats Municipals.

2010

25 octubre – primera recepta al blog totesboelquelollacou.blogspot.com INICI