Aquesta ha estat una setmana d’emocions fortes que per sort, ha acabat amb un diumenge familiar tranquil i relaxat.

Per a fer-les, van fer servir el 3-2-1 que ens havia explicat la Ciara unes setmanes abans (300gr de farina, 200gr de mantega i 100gr de sucre) amb un rajolí de llet i una mica de cacau en pols (tot i que la Clara té una recepta fantàstica que un dia també farem…).

En primer lloc, van amassar-ho tot amb paciència i dedicació durant una bona estona i van dividir la massa en dos blocs. En una de les parts van afegir-hi el cacau en pols i van continuar amassant fins a aconseguir una pasta homogènia i sense grumolls.
Sense més, van estendre les dues masses, les van col·locar una a sobre de l’altre i les van enrotllar i embolicar amb film transparent per a posar-ho una bona estona al congelador. En el mateix moment, van encendre el forn per a que agafi temperatura.
Un cop endurit el rotlle i amb l’ajuda d’un bon ganivet les vam tallar i col·locar a la safata de forn lleugerament espolsada amb farina i les vam posar a coure durant uns dotze minuts aproximadament…llestos!.
Les galetes van servir per a postres del sopar i la resta per l’esmorzar d’avui.
Arreveure!