Aquesta ha estat una setmana d’emocions fortes que per sort, ha acabat amb un diumenge familiar tranquil i relaxat. 


Hem estat al XXXI Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei (FbTwque va culminar la nit del dissabte al diumenge amb la marató de 12h de cinema del gènere i a on em va tocar executar al pobre Joan en viu i en directe davant de tot el populatxo… A primera hora del matí de diumenge arribava a casa ja amb llum de dia, amb els carrers encara per posar i amb el cos relaxat de tantes pujades i baixades d’adrenalina. 

Desprès de dormir tot el matí i de convidar-nos a casa els sogres a dinar, el Roc i el Jan amb la Glòria i la Clara al capdavant, es van posar a fer galetes mentre el Guiu reptava a l’avi als escacs. Jo, encara endormiscat vaig arribar a una cuina plena d’activitat, de mans empastifades i de davantals bruts… Per tant,  i assumint el meu paper de poc amant dels dolços, em vaig limitar a prendre algunes fotos de l’esdeveniment.



Per a fer-les, van fer servir el 3-2-1 que ens havia explicat la Ciara unes setmanes abans (300gr de farina, 200gr de mantega i 100gr de sucre) amb un rajolí de llet i una mica de cacau en pols (tot i que la Clara té una recepta fantàstica que un dia també farem…).



En primer lloc, van amassar-ho tot amb paciència i dedicació durant una bona estona i van dividir la massa en dos blocs. En una de les parts van afegir-hi el cacau en pols i van continuar amassant fins a aconseguir una pasta homogènia i sense grumolls. 



Sense més, van estendre les dues masses, les van col·locar una a sobre de l’altre i les van enrotllar i embolicar amb film transparent per a posar-ho una bona estona al congelador. En el mateix moment, van encendre el forn per a que agafi temperatura.  



Un cop endurit el rotlle i amb l’ajuda d’un bon ganivet les vam tallar i col·locar a la safata de forn lleugerament espolsada amb farina i les vam posar a coure durant uns dotze minuts aproximadament…llestos!. 





Les galetes van servir per a postres del sopar i la resta per l’esmorzar d’avui. Tot i així, si el que voleu és un preparat fàcil, molt bo i a més amb ingredients ecològics us recomano les fantàstiques galetes de civada i xocolata de cookme galetes!!!

També podeu xafardejar el recent recull que han fet a memòries d’una cuinera
Arreveure!