Acabada la tercera temporada del programa de cuina Volta i Volta TV és el moment de fer un recull de cuiners/es, receptes i vivències.

Aquí et deixo un resum del que hem cuinat i amb qui. Clica sobre la fotografia per a veure el programa o a l’enllaç de text de la llista de programes.

Espero que t’agradi i que xalis tant com jo fent-lo…

Per cert, a la tardor de 2020 editem totes les receptes en un llibre dins la col·lecció Sensacions de l’Editoria Cossetània. La meitat dels beneficis del llibre aniran destinats a la Fundació Banc dels Aliments

PRIMERA TEMPORADA

Amb la col·laboració de la DO Alella

CARME RUSCALLEDA de l’antic restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar

Còctel de sake, cava i maduixes


XAVI ROVIRA del restaurant Cor de Marina de Badalona

Coca de foie amb albergínia confitada

Fricandó


CÉSAR FERNÁNDEZ del restaurant Can Mario’s de Badalona

Paella de Llamàntol


OCTAVI TORRES del restaurant La Canija de Castelldefels

Ajoblanco amb salmó marinat

Peix amb patates


DAVID PUIG del restaurant Can Frai de Badalona

Tàrtar de tonyina

Tàrtar de vedella


JUAN A CAPEL del restaurant Esfera Gastrobar de Badalona

Ous amb xistorra

Pèsols amb botifarra


QUIM JANER del restaurant Can Quim de Badalona

Farcell de bacallà amb cireres


MARC GRIVÉ del restaurant La Donzella de la Costa

Pop amb patates


MARIO COMIN del restaurant Can Mario’s de Badalona

Paella d’ànec confitat i foie


SEGONA TEMPORADA

Amb la col·laboració de la DO Penedès

CARLES GAIG del restaurant Gaig de Barcelona

Arròs amb bacallà


VÍCTOR QUINTILLÀ del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramanet

Ajoblanco amb algues i bonítol marinat


XAVIER BARRIGA dels forns Turris de Badalona i Sant Cugat del Vallès

Magdalenes de canyella i llimona


JORDI ESTEVE del restaurant Nectari de Barcelona

Caneló de salmó, formatge i cirera


JÓ BAIXAS del restaurant Follia de Sant Joan Despí

Gaspatxo groc amb bacallà i algues


ALBERT RAURICH del restaurant 2Palillos/2Pebrots de Barcelona

Faves amb llet d’ametlla


JOAN FERNANDEZ del restaurant L’Àpat de Molins de Rei

Sepionets amb rossinyols


KEKO MARTÍNEZ del restaurant El Cel de les Oques de Terrassa

Verat curat amb iogurt i albercocs


ALBERT MENDIOLA del restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat / Barcelona

Fricandó d’albergínia


PABLO ORTEGA del restaurant Torora de Barcelona

Ceviche de corball amb llet de tigre d’ají groc


JOSEP MARIA VILAGRASSA del restaurant Can Feu de Sabadell

Cigrons amb llamàntol


MARIA NICOLAU del restaurant El Ferrer de Tall de Vilanova de Sau

Turbot amb reducció de xoriç ibèric i carabiners


FERRAN GRANADO del restaurant Bouquet Experience de Barcelona

Pollastre rostit amb Turnedó


MARC DEL CUERPO del restaurant Zarautz de Barcelona

Caneló de carabassó farcit d’albergínia i bacallà al pil-pil


ALBERT BEUMALA del restaurant El Rebost de Sant Celoni

Caramel de secret ibèric i formatge de cabra


ROGER SANCHEZ del restaurant ATN de Barcelona

Peus de porc amb rossinyols


EUGENI MUÑOZ de la pastisseria Muñoz de Sant Vicenç dels Horts

Lioneses de crema de coco


BOUCHRA BENHDACH del restaurant Tarambana de Cardedeu

Pera farcida del Vallès


KRISSADAKORN AKKALA del restaurant Thai de Barcelona

Magret d’ànec al curri vermell


MARCO DJURASEVIC del restaurant Ikibana de Barcelona

Amanida de llamàntol blau amb mahonesa de miso


ANTONIO MACIAS de la Fonda Marina de Montgat

Pèsols negres del maresme amb bacallà i botifarra negra


ALBERT NUALART del restaurant Can Joan de Palau Solità i Plegamans

Tàrtar de salmó amb guacamole mexicà


RAÜL ALONSO del restaurant Cal Baldiró d’Olesa de Montserrat

Mar i Muntanya amb Papada de porc, llagostins i carxofes


TERCERA TEMPORADA

Amb la col·laboració de la DO Penedès

SERGI DE MEIÀ del restaurant Sergi de Meià de Barcelona

Ou amb patates a la riojana


RAÚL ROIG del restaurant Osmosis de Barcelona

Crema de coliflor amb vieira, carxofes confitades y lardo di colonatta


ADA PARELLADA del restaurant Semproniana de Barcelona

Terra de Cuscús


VICTOR PARDO del restaurant La Bonaigua de Sant Just Desvern

Arròs de gambot


PERE PLANAGUMÀ del restaurant Rom de Roses

Arròs mar i muntanya amb costella, sèpia i chipirons de llauna


ALBERTO ALGUACIL del restaurant El Pou de la Beleta de Sant Boi de Llobregat

Bacallà a baixa temperatura amb patata i safrà


MONTSE ESTRUCH del restaurant El Cingle de Vacarisses

Pasta de full amb poma


MARTÍ ROSÀS del restaurant Ca la Maria de Llagostera

Carpaccio de senglar amb vinagreta d’ou


FINA PUIGDEVALL i MARTINA PUIGVERT del restaurant Les Cols d’Olot

Ou a baixa temperatura amb cremes de verdures de colors

CRISTINA ROIG del Parc Agrari del Baix Llobregat

Nyoquis de carabassa amb salsa de tomàquet


JOAN CAMPMAJÓ del restaurant Fonda Domingo de Lles de Cerdanya

Pollastre amb trinxat i gambes


JOAN OLLÉ del restaurant El Molí del Mallol de Montblanc

Mousse de xocolata amb merenga i almívar


DAVID SANGLAS del Producte del Ripollès

Amanida de llengua de xai amb mel i mostassa


CRISTIAN GUIJARRO del restaurant El Cafè del Mar de Vilanova i la Geltrú

Raviolis farcits de fruits del mar i salsa d’espigalls