Quan remenes entre fogons i cuines et trobes amb sorpresilles que molen! Fa un temps em van proposar de col·laborar en una exposició de sobre l’evolució de la cuina d’hivern i els àpats de Nadal amb el Museu Municipal de Molins de Rei i Expogestió. Maremeva…amb la de coses que hi ha per explicar!!!
Finalment ha quedat una mostra representativa de que és la cuina catalana, de la llera del Llobregat i de Molins de Rei…sense pretensions però apanyadeta!
A més, per a donar-li un toc a nadalenc a “l’assunto” vaig fer uns apertius a base de galets farcits de pilota, pollastre amb gambes, torrades amb mousse d’anec, codony i escames de sal, volauvents de formatge amb anxova i carabassa, bolets i mascarpone. Per a fer tot això vaig tenir un fixtatge excepcional…ni més ni menys que la reconeguda Carme Raventós, de qui he aprés molt més que cuina!
Aquí teniu els apertius que vam servir amb la col·laboració de Caldo Aneto