Tan bon punt vaig creuar el llindar de la porta, tot va fer un tomb! Tot plegat va canviar de dimensió: un espai acollidor, una cuina gran, amics i companys blocaires, menjar… Allò prometia!
Ingredients:
- Albergínies
- Sal, pebre
- 250 ml. de nata líquida per cuinar
- 100 g. de formatge de cabra en rulo
Recepta:
- Escalivem les albergínies al forn, a una paella o a la brasa. Les pelem quan estiguin fredes, mai amb aigua! (Si les fem a la brasa ens donarà un toc fumat genial. Podeu aprofitar i escalivar uns grans d’all per a afegir-los…ens donaràn un toc aromàtic i no picaràn!).
- Un cop pelades, les posem en un recipent per a la batedora amb la nata, la sal, el pebre i triturem fins a que quedi una massa fina. Si teniu sifò i li voleu donar textura encara més esponjosa, recordeu que ha de quedar ben triturat i el sifò ben fred!
- Emplatem i posem una mica de formatge de cabra a sobre de la mousse
- Gratinem i servim amb unes torrades
Aquí un tastet del personal treballant per la comunitat: El Xavi, altrament dit “el devorador de panacottes” se les té amb el sable parmesà, la Eva que busca l’entrellat al rulo de cabra, jo que faig veure que cuino quan de fet, només remeno, la Sandra que ens va tenir tots captivats amb el seu confitat, l’Òscar l’únic capaç de treballar un crumble amb la càmera al coll, la Nuni i la Bet fent la tertúlia tot fent les rodanxes de sables, el Jordi, l’ojeador i la Su, ànima de la festa i mestre de cerimònies! (val a dir que la Ivana, la Laura i l’Alba, es van salvar miraculosament de la retratada tot i podrien estar ben be en qualsevol d’aquestes estampes…)
Nit de bonrollisme gastroblocaire, de salut i de bons aliments!!!
Bona tarda, quantes albergínies Porta aquesta recepte.Gràcies
Rosa