Dal-Bhat, l’Himàlaia al plat
De tota la gastronomia del Nepal toca fer un especial incís amb el plat estrella [...]
Presentació “Cuina! o Barbàrie” de Maria Nicolau
Fa un temps vaig compartir amb la Maria Nicolau la presentació del seu llibre [...]
BOLES DE FORMATGE ARREBOSSADES
Després d'una cadena de correus interminables i un ball de dates trepidant, finalment vam trobar-nos [...]
PANACOTA DE FRUITS VERMELLS
Tan important com què cuines, és on i amb qui...això diem sempre els que ens [...]
RISOTTO DE CEPS I TALLARINES DE CALAMAR
Tan important com què cuines, és on i amb qui...això diem sempre els que ens [...]
MOUSSE D’ALBERGÍNIA AMB FORMATGE DE CABRA
Tan important com què cuines, és on i amb qui...això diem sempre els que ens [...]
BACALLÀ CONFITAT AMB CEBA I SOBRASSADA
Tan important com què cuines, és on i amb qui...això diem sempre els que ens [...]
PASTÍS DE CERVESA NEGRA
Aquest pastís l'he fet en diferents ocasions i sempre ha triomfat! Val a dir [...]
BONÍTOL ESCABETXAT
Aquest és un dels plats que em va ensanyar l'amic i friquicuiner "Calo" i que [...]
CARXOFES CONFITADES, FARCIDES I AMB OU POCHÉ
Hi ha dies que t'has d'estar a casa sense poder sortir...per sort, la tecnologia [...]
ARRÒS DE BOTIFARRA I POLLASTRE AMB SOFREGIT DE CARABASSA
Portem uns dies tancats a casa i és un moment ideal pels que ens [...]
CAP DE LLOM MACERAT
A casa soc molt fan de cuinar coses que em [...]
ALETES DE POLLASTRE AMB MEL I SOJA
Em declaro fan absolut de les aletes de pollastre, m'agrada trobar-les a la carn [...]
Plat Favorit dels Catalans 2018: Coradella
Cadasú es deu a la seva gent, el seu territori, les [...]
ARRÒS DE CAP I POTA AMB ESCAMARLANS
Si heu rondat per aquí algun cop us sonarà el concepte de gastrojuerga... Es tracta [...]
TRUITA DE CALÇOTADA
La temporada de calçots s'ha allargat de forma espectacular i això ens permet gaudir-ne [...]
BACALLÀ AL PIL PIL
Havia sentit a parlar del pil pil però no havia tingut mai la oportunitat de [...]
CANELONS
De tant en tant a casa es genera una conxorxa familiar per a que acabi [...]
TORRADA AMB TOMÀQUET SEC I MUSCLO
Quan més he après en aquest mundillo és xerrant i tastant coses d'amics, coneguts i [...]
NOODLES AMB VERDURES, POLLASTRE I GAMBES
Per cuinar no calen excuses...però ajuden! i què millor que un aniversari, oi?A casa fa [...]