CUES DE RAP AL FORN

/CUES DE RAP AL FORN
Els primers caps de setmana de bon temps impliquen també una adaptació dels hàbits culinaris. Tenim ganes de sortir i ve de gust aprofitar el dia i ens pot passar per alt el què, com i quan dinarem.
Un error previsible que vam tenir fa uns dies a casa però que vam salvar amb prou dignitat. La solució improvisada van ser unes cues de rap (que teníem congelades) al forn.

Ens caldrà: Quatre cues de rap, dos tomàquets, un gra d’all, un grapat d’ametlles i avellanes, oli, sal, pebre i un rajolí de soja.
Posem el forn a escalfar a temperatura màxima. Mentrestant, triturem tots els ingredients (menys el rap, clar) fins a aconseguir una textura ben fina. Posem el rap en una safata (si està descongelat millor, si no cal afegir un minutets més a la cocció final) i aboquem tot el que hem triturat a sobre el peix. Posem la safata al forn i afluixem la temperatura fins a 180º. Ho deixem coure uns 25′ i llestos.  
Com que el factor temps ens apretava i la canalla estava famèlica, vam aprofitar l’estona de forn per a picar alguna cosa mentre paràvem taula i feiem una amanida generosa. Temps just per a enganyar la gana i preparar-nos per a un àpat de cap de setmana ideal per a sucar-hi pa!
Bona primavera a tothom!!

2011-04-28T09:12:00+00:00 28 d'abril de 2011|

9 Comments

  1. glòria 29 d'abril de 2011 at 9:48 - Reply

    Mmmmmmm! boníssimes! ens vam llepar els dits i hi vam supar pa!!
    no hi ha com tenir un home de recursos a la cuina

  2. Cristina 30 d'abril de 2011 at 21:12 - Reply

    Jo també tinc pendent de penjar unes cuetes de rap, és el meu peix preferit. Aquetes tenen molt bona pinta.

  3. Dolça 4 de juny de 2011 at 9:11 - Reply

    Doncs per ser una recepta ràpida i amb la canalla "apretant" darrere us va quedar perfecta!!

    PTNTS
    Dolça

  4. Sònia 22 de juny de 2011 at 20:22 - Reply

    Ei família Beumala!!!!!!!!!! Doncs buscant buscant què podia fer amb unes cues de rap, he trobat la vostra recepta i l'hem feta! ha sortit molt i molt bo, i també hi hem sucat molt de pa!
    moltes gràcies per la idea!
    Una abraçada ben forta a tots!
    S. llinàs

  5. Jordi Beumala 23 de juny de 2011 at 6:06 - Reply

    Òstres Sònia!!! Què curiós trobar-nos per aquí….espero veure't sovint ;-))
    Abraçades també per a vosaltres…

    Jordi

  6. Anònim 7 de juliol de 2011 at 14:29 - Reply

    Aprofitant uns dies de permís de paternitat, estic mirant de fer uns plats més elaborats que de costum.
    Per iniciar-me he optat per les cues de rap.

    No van fer la mateixa fila que les de la foto, però estic força content. Crec que em vaig quedar curt amb la soja i els fruits sexs. Prenc nota per la propera.

    Vitorí.

  7. Mariona 17 de febrer de 2012 at 8:09 - Reply

    Apa Beumala! quin dinar de luxe! aviam si el provo un dia…

    Mariona

  8. pepito de los palotes 24 de novembre de 2013 at 11:33 - Reply

    Hola

  9. youssef kabbaj 13 de maig de 2014 at 16:58 - Reply

    Me dio grandes membrillos, y la receta que yo no soy feliz, me siento muy en juego! gracias de antemano
    Abordo un buena receta que ya ocupó un sitio como este http://le-couscous-marocain.com

Leave A Comment