Els primers caps de setmana de bon temps impliquen també una adaptació dels hàbits culinaris. Tenim ganes de sortir i ve de gust aprofitar el dia i ens pot passar per alt el què, com i quan dinarem.
Un error previsible que vam tenir fa uns dies a casa però que vam salvar amb prou dignitat. La solució improvisada van ser unes cues de rap (que teníem congelades) al forn.

Ens caldrà: Quatre cues de rap, dos tomàquets, un gra d’all, un grapat d’ametlles i avellanes, oli, sal, pebre i un rajolí de soja.
Posem el forn a escalfar a temperatura màxima. Mentrestant, triturem tots els ingredients (menys el rap, clar) fins a aconseguir una textura ben fina. Posem el rap en una safata (si està descongelat millor, si no cal afegir un minutets més a la cocció final) i aboquem tot el que hem triturat a sobre el peix. Posem la safata al forn i afluixem la temperatura fins a 180º. Ho deixem coure uns 25′ i llestos.  
Com que el factor temps ens apretava i la canalla estava famèlica, vam aprofitar l’estona de forn per a picar alguna cosa mentre paràvem taula i feiem una amanida generosa. Temps just per a enganyar la gana i preparar-nos per a un àpat de cap de setmana ideal per a sucar-hi pa!
Bona primavera a tothom!!