IX JORNADES GASTRONÒMIQUES A MOLINS DE REI
Un cop més estem de gastrobolo i aquest cop jugant a casa!!! Resulta que amics [...]
SALMÓ EN SALAÓ
Quan em conviden a sopar a casa d'algú soc dels que m'agrada posar el [...]
“COCRETAS” DE CARN DEL CALDO
Quan era petit em divertia molt sentint a les clientes de la botiga demanant "cocretas" [...]
CARPACCIO DE CARABASSÓ I TOMÀQUET SEC
La producció de carabassons a l'estiu pot arribar a dimensions sobrenaturals i clar, cal gestionar-los [...]
TALLARINES AMB MÚRGOLES I CEPS
Tots hem sentit alguna vegada allò d'estar "al lloc adequat al moment oportú", [...]
TALLER CUINA BÀSICA – FINAL DE CURS
Segur que molts de vosaltres teniu la sensació que gran part dels mondongos i juergues [...]
POBLE O RES: SOPAR DE PINXOS DEL NOU MULEI
Fa sis anys va començar una aventura molt engrescadora que sorgia d'un grup de joves [...]
CUINA DEL RENAIXEMENT A TORTOSA – DIA SÀPIENS
Allò que dèiem!!! si no fos pel blog... Fa uns dies que vaig rebre una [...]
RECEPTES AMB CARXOFES
El blog ha popularitzat la meva afició per la cuina i cada cop té més [...]
CORDERO A LA CRUZ
He trigat força dies a publicar l'entrada des que vaig penjar les primeres fotos al [...]
CEVICHE DE SALMÓ AMB “GUACAMOLE DE MANGO”
Els descuits, errors i confusions sovint han donat pas a grans descobertes com la penicil·lina [...]
TONYINA FUMADA AMB CREMA DE ROMESCO
Tot just acabat de començar el període de vacances escolars de Setmana Santa, els dos [...]
FRANKSPAGUETTI
A ningú se li escapa el poder i l'abast de les xarxes socials i la [...]
GRATIN DAUPHINOIS
No us ha passat mai que de forma sospitosament espontània us topeu repetidament amb la [...]
ARRÒS DE CANSALADA I CARXOFES
No hi ha com tenir un bon motiu per a asseure'ns al voltant d'una [...]
CROQUETES DE POLLASTRE
Hauria de fer memòria per a recordar la darrera vegada que vaig fer croquetes (...suposo [...]
SABLES DE PARMESÀ
Tan important com què cuines, és on i amb qui...això diem sempre els que ens [...]
RECEPTES PEL MARIDATGE DE CERVESES ARTESANES
Una de les coses que em passa quan parlo de cuina és que no trobo [...]
COQUES SALADES DE MELMELADA I FORMATGE DE CABRA
Un cop més, vam anar convocats a un sopar on cadascú havia de dur alguna [...]
RECEPTARI ELS FOGONS DE TORNAFORT
Avui us parlo d'una iniciativa que neix de passió i tenacitat de la gent d'un [...]