TONYINA MARINADA I A LA BRASA
Una de les coses que té arrossegar canalla amunt i avall sortejant horaris impossibles és [...]
RESTAURANT ES CALÓ I GASTRONOMIA A FORMENTERA
Fa uns dies vam tenir la sort de passar un cap de setmana llarg a [...]
FAVES ESTOFADES
Passejant pels marges del riu Llobregat, en els límits del Parc Agrari tenim un assortit [...]
ESPARRECS BLANCS FRESCOS AL FORN
Divendres passant una colla de blogaires vam anar a la IV FiraTapa de Viladecans gràcies [...]
ARRÒS CALDÓS AMB BOTIFARRA I BOLETS
Les vacances... aixxx les vacances!!! Tan esperades, desitjades i curtes, oi? Sort que sempre queda [...]
GRATINADA DE PATATA, CARABASSÓ I BACÓ
La descoberta de la Gratin Dauphinois va marcar un punt d'inflexió a la cuina [...]
GALTES DE PORC AMB CARXOFES
Coneixeu la dita que diu que "el pa del veïna és medicina"? Doncs quan tens [...]
MELMELADA DE POLPA DE TARONJA
Qualsevol àpat familiar a casa nostra, per petit i informal que sembli genera un merder [...]
MANDONGUILLES AMB ESTOFAT DE PEUS DE PORC
La cuina d'aprofitament forma part de l'adn de la cuina beumalista. La nevera [...]
CONCURS DE TRUITES A LA FIRA DE LA CANDELERA
La 163 Fira de la Candelera no l'oblidaré fàcilment...Ha estat molt intensa i una experiència [...]
163a FIRA DE LA CANDELERA DE MOLINS DE REI
De ben petit i sense fer-ne escarafalls m'han ensenyat a estimar el meu poble, Molins [...]
PAPILLOTES – Sessió monografica al Mercat de Manlleu
Quan l'Anna em va proposar fer una sessió sobre papillotes a l'aula mercat de Manlleu [...]
LLAMINERA AMB PASTA DE FULL
Fa uns dies, va venir a casa el Lluís, un paio molt trempat que fa [...]
CIVET DE CABIROL
Després de tres anys de blog, no és estrany que a la gent li comenci [...]
FIDEUS A LA CASSOLA
Un any més tenim el Gran Recapte del Banc dels aliments aquí i un cop [...]
MELMELADA DE PRÉSSEC I RAÏM
Una de les meves primeres incursions a la cuina va ser a través de la [...]
TORRADA DE BOTIFARRA AMB POMA CARAMEL·LITZADA I MOSTASSA DE TÒFONA
-Jo ja duré alguna cosa per picar... Aquesta sentència la vaig fer sense ser-ne gaire [...]
QUICHE D’ESPINACS, ANOUS I FORMATGE DE CABRA
Fer una entrada per una quiche te un punt de pervers ja que es poden [...]
CARPACCIO DE TONYINA
Avui començo una mica lluny però és que em ve molt de gust contextualitzar l'entrada....quedeu [...]
FARCELLS DE PEUS DE PORC
Us he dit algun cop que m'encanta trobar qualsevol excusa per a cuinar, oi? Aquest [...]