Ingredients:
- 125 g de farina
- 1 rovell d’ou
- 1 pessic de sal i pebre negre
- 75 g de formatge parmesà (o en pols)
- 95 g de mantega pomada
Recepta:
- Barregem la mantega amb el rovell.
- Afegim la resta de sòlids amb una pala.
- Donem forma de “barra de tub”, ho emboliquem amb paper film.
- Ho posem al congelador 15 minuts aprox per a que agafi consistència i ho puguem tallar bé.
- Pre escalfem el forn al màxim.
- Tallem en rodanxes i ho coem al forn a 180º durant uns 10 minuts o fins que les veieu prou daurades.

Aquí un tastet del personal treballant per la comunitat: El Xavi, altrament dit “el devorador de panacottes” se les té amb el sable parmesà, la Eva que busca l’entrellat al rulo de cabra, jo que faig veure que cuino quan de fet, només remeno, la Sandra que ens va tenir tots captivats amb el seu confitat, l’Òscar l’únic capaç de treballar un crumble amb la càmera al coll, la Nuni i la Bet fent la tertúlia tot fent les rodanxes de sables, el Jordi, l’ojeador i la Su, ànima de la festa i mestre de cerimònies! (val a dir que la Ivana, la Laura i l’Alba, es van salvar miraculosament de la retratada tot i podrien estar ben be en qualsevol d’aquestes estampes…)
Nit de bonrollisme gastroblocaire, de salut i de bons aliments!!!
Ens ho vam passar mooooolt bé! a la propera us acompanyem i no us quedareu sense gintònic!!!!
Ets el REI de les cròniques… mai havia captivat a ningú confitant bacallà!! jajajaja
Com diu l'Alba… a la pròxima no falla el gintònic, que ja en tenim molts de pendents! :P
Petons guapo
Sandra
PD: "el devorador de panacottes" xD
Ja vaig sentir a parlar d'aquest taller. Quina bona iniciativa, Su!
Apa quin sarau!!! enveja sana, eh!!!! Per cert, com que el teu bloc parla d'olles, estic segura que ja tens apuntada en la teva agenda de saraus anar a "Fem bullir l'olla. Mercat de l'Olla i la Caldera" de Caldes de Montbui (els propers 16 i 17 de març). En quant la vaig veure, vaig pensar en tu.
Un menu espectacular! Merci per compartir-lo!
Heh! es que un crumble al final és només moure sorra. Com un crio! Així que podia permetre'm estar amb la càmera :)
Quina enveja!!! A nosaltres ens encantaria participar-hi la propera.
jajajaja!! genial crònica Jordi!!!
Una nit fantàstica!!!i que m'en dius de la fogata que vam fer fer fumar les alberginies??? jajaja!!
Petunets,
Eva.
Bona crònica i unes fotos fantàstiques! xD
La millor teràpia contra els mals de cap és cuinar (pels que ens agrada! ;) ).
Me n'alegro de que gaudissis del taller i la companyia!
La Su té noves idees o sigui que hi tornarem! ;)
Petons Beumix!
Això és un crònica fantàsticia, així com la trobada. La propera vegada penseu amb nosaltres…
Nani
Oks Alba!!! et prenc la paraula… ;-)
Sandra, reina…tu tens a mig país captivat!!! i més ara que has passat de les cinc centes mil visiteeeeees ;-)
Marina, se'n parlarà durant anys d'aquesta nit!! hehehehe
Gràcies Marga! aquest any no hi puc anar però l'any passat no hi vaig fallar!!! quin peazo olla fan servir eh?!?!?!?
Un "Plaer"…també!
hahahahah Òscar, tu pots amb la càmera i amb el que calgui!!! maquinote!!
Receptes,…la veritat és que és fantàstic participar a aquestes iniciatives!!! a mi em va venir ploguda del cel ;-)
Eva piròmana!!! la que vas liar amb la fumera aquellaaaaa hahahahah. I tan bo que estava!
Nunix què faria jo sense les teves fotos i sense els teus berengenals!!!! hehehehe petooooons
Nani, gràcies…m'afalagues!!!