Sis dies de cuina professional, gratuïta, en directe i a prop de casa no es poden desaprofitar!!!! Si no podeu venir, no patiu…us ressenyarem tot el que fan però, tastar-ho només ho podrà fer qui vingui!
Perdoneu no em puc estar de fer-vos venir salivera:
Divendres 20 a les 20h: Els Fogons de la Xirgu
Caragols amb sípies i calamarsets (maridatge: Recaredo)
Dilluns 23 a les 20h: Pastisseria Cardona
Pastís de Festa Major (maridatge: Vilarnau)
Dimarts 24 a les 20h: Restaurant La Peni
Carpaccio de tonyina i tàrtar de tomàquet amb xampinyons (maridatge: Montmarçal)
Dimecres 25 a les 20h: Restaurant El Tast
Tàrtar de salmó marinat a l’anet (maridatge: Vilarnau)
Dijous 26 a les 19’30h: Restaurant Samaranch
Torrada de foie amb poma caramel·litzada, formatge de cabra i salsa mango (maridatge: Juve i camps)
Divendres 27 a les 18h: Pastisseria Arenas
Cake alemany de poma (maridatge: Castelo de Pedregosa)
Tot això a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal de Molins de Rei!!!
Aquí teniu els vídeos de les sis sessions:
Deixeu un comentari