Plat Favorit dels Catalans 2018: Coradella

//Plat Favorit dels Catalans 2018: Coradella

Cadasú es deu a la seva gent, el seu territori, les seves tradicions…i la gastronomia es converteix en la pedra angular tots aquests trets identitaris. Olors, gustos, costums i tradicions donen el toc de gràcia a la nostra personalitat

En aquest sentit, l’edició 2018 del concurs “El plat favorit dels catalans” gira entorn a la gastronomia amb un marcat caràcter local. Aquells plats propis d’un poble o comunitat que sovint desconeixem però que formen part de l’adn de qui hi viu.

L’objectiu d’aquesta acció és donar visibilitat a receptes de cuina tradicionals de càracter molt local i als restaurants que les treballen i les reivindiquen amb criteris de qualitat.

A Molins de Rei estem molt i molt contents que la Coradella hagi estat escollida per a participar-hi. Un plat que tradicionalment es feia únicament per la Fira de la Candelera i que gràcies a l’esforç de restauradors i gent anònima s’està fent una molt bona feina per a popularitzar-la, prestigiar-la i ampliar-ne la temporalitat.

Precisament al febrer de 2018 es va presentar en forma d’embotit convertint-la en més versàtil i agraïda al paladar.

A partir del dilluns 22 d’0ctubre i durant quatre setmanes, un sistema de votacions per web permetrà als lectors i seguidors dela revista cuina votar pel plat que més us agradi. www.cuina.cat/platfavorit

 

2018-10-22T00:04:19+00:00 22 d'octubre de 2018|

Leave A Comment