TRUITA DE CALÇOTADA

/, Cuines, Receptes/TRUITA DE CALÇOTADA

 

La temporada de calçots s’ha allargat de forma espectacular i això ens permet gaudir-ne durant una bona colla de mesos de l’any. Així doncs, no és estrany que entre una cosa i una altra acabem una mica saturats de la ceba. 

 
Si us passa això i després d’haver-los cuit us en sobren no els llenceu pas!!! Aquí us deixo una manera diferent i sucosa d’aprofitar-los i xal·lar com mai
 
Cal que els conserveu a la nevera embolicats amb el paper de diari tal i com us van sobrar. 
Quan vulgueu fer aquesta truita els peleu en fred com si els anèssiu a menjar i els aneu posant en un plat tallant la tija verda. Un cop nets els talleu a cops de tisora i els reserveu
 
Prepareu una truita al gust i coeu-ne només la meitat a foc lent. Reserveu sense tombar-la i coeu l’altre meitat. Així mateix, sense tombar-la afegiu la salsa de calçot al mig i afegiu l’altre truita per la part superior (la part crua).
 
Amb un altre ou batut segelleu el perímetre i ja la podeu tombar sencera. El meu consell és que no la serviu molt feta…però això va a gustos! 

Aquí us deixo com va anar:


 
També podeu fer el mateix utilitzant motlles de magdalena i posant la salsa de calçot per sobre…deixeu anar la imaginació és infinita!!!
2018-04-24T16:22:48+00:00 28 d'abril de 2017|

One Comment

  1. Sussi Aracuina 29 d'abril de 2017 at 17:38 - Reply

    Una bona manera de reciclar els boníssims calçots!

Leave A Comment