Em declaro fan absolut de les aletes de pollastre, m’agrada trobar-les a la carn de caldo, a l’ast, rostides…als que ens agrada escurar amb les aletes tenim una versió còmode que amb un xic de tècnica arribem a deixar-la ossos amb una sola mossegada. Total, que son capritxoses i bonrolleres a tope!!!

Com a #aletadepollastrelover us passo una manera de fer-les diferents, ràpides, simples i originals…per a sorprendre, vaja!

Ens caldrà: 12 aletes i 12 contra cuixetes, 3 cullerades soperes de mel, 150 ml de soja. Opcionalment podem tallar verdures en juliana i afegirles a la cassola (pebrots, ceba, alls,

pastanaga…)

Preparem la cassola i ho deixem reposar durant 24h a la nevera. Anem remenant sovint. Si sou dels que us agrada que us suin les galtes amb un bon tiberi, afegiu una mica de picant al macerat…bitxo, tabasco o similar, la cosa agafa una altra dimensió

Quan estigui llest ho posem a coure tapat al forn durant 60 minuts a 200º…i llestos

Si hem afegit verduretes les podeu servir talqual o bé triturar-les totes amb la salseta que haurà deixat i abocar-ho per sobre.

Servim al gust i llepeu-vos els dits com si no hi haguès demà!