Ingredients:
- 1 llom de bacallà
- 100 g. de sobrassada
- oli d’oliva
- 2 cebes
- Mel
Recepta:
- Posem els daus de bacallà a confitar en una cassola amb oli. El foc ha d’estar al mínim i l’oli ha de cobrir el bacallà.
- Passats uns 4 o 5 minuts, retirem i deixem escòrrer sobre paper absorvent.
- Coem la ceba tallada a daus a una paella amb oli durant uns 30 minuts a foc mig per a que es vagi “potxant”.
- Afegim la sobrassada, una cullerada/rajolí de mel i deixem que es fongui fins que quedi ben integrat.
- Emplatem el bacallà amb el sofregit
Aquí un tastet del personal treballant per la comunitat: El Xavi, altrament dit “el devorador de panacottes” se les té amb el sable parmesà, la Eva que busca l’entrellat al rulo de cabra, jo que faig veure que cuino quan de fet, només remeno, la Sandra que ens va tenir tots captivats amb el seu confitat, l’Òscar l’únic capaç de treballar un crumble amb la càmera al coll, la Nuni i la Bet fent la tertúlia tot fent les rodanxes de sables, el Jordi, l’ojeador i la Su, ànima de la festa i mestre de cerimònies! (val a dir que la Ivana, la Laura i l’Alba, es van salvar miraculosament de la retratada tot i podrien estar ben be en qualsevol d’aquestes estampes…)
Nit de bonrollisme gastroblocaire, de salut i de bons aliments!!!
Deixeu un comentari