PETS DE LLOP ARREBOSSATS
Fa uns dies, passejant amb un parell de famílies per les rodalies de Camprodon ens [...]
PA DE FORMATGE
Agafem al vol la "recepta del 15" d'aquest mes i us fem arribar la nostra [...]
TABULE
Estem a les portes d'acabar el mes de Setembre i ja entrats a la tardor, [...]
MEDALLONS DE CONILL ESCABETXAT
Un cop més, la recepta del quinze posa a prova la imaginació de cuiners aficionats [...]
MANDONGUILLES FARCIDES
Les vacances ens permeten fer moltes coses que diàriament son impensables i la cuina no [...]
GELATS DE IOGURT
Aquesta època no ens traiem la canalla de la cuina. És el que passa quan [...]
PIZZES
A moltes cases, els divendres o dissabtes és molt probable que toqui pizza. A casa nostra ens agraden moltíssim però [...]
SAMFAINA
A casa ens permetem unes lleugeres llicències alhora d'introduir ingredients a la samfaina original. De fet, [...]
RISOTTO DE CARXOFES
Fa molt de temps vaig fer un risotto amb una gran quantitat de carxofes que [...]
CUS CUS
Hola de nou! El meu primer contacte amb el cus cus va ser fa uns anys [...]
ALBERGÍNIES FARCIDES AMB BOLETS I CALÇOTS
Encara en plena temporada de calçots i aprofitant un grapat que em va sobrar de [...]
COSTELLES DOLCES DE PORC
Avui us faig arribar una recepta mediàtica! És de les que n'estic més content perquè [...]
FAVES AMB CALÇOTS
Una de les coses que més m’atrauen a la cuina és la combinació de productes [...]
OLLA DE CALDO
Durant els mesos de tardor i hivern, a casa sempre tenim recipients de diferents mides [...]
POLLASTRE AMB OLI DE BOLETS
Fa uns dies, vaig penjar una entrada explicant “l’oli de bolets”. Avui farem servir aquell [...]
LLUÇ AMB LLAGOSTINS
Un cop passada la febre culinària i els excessos gastronòmics entrem per la porta gran [...]
TIRETES DE MONIATO AMB SOJA
Un nou apertiu de darrera hora per a si el voleu aprofitar pel sopar de [...]
CRANCÓ / TXAKA
Un altre aperitiu "resulton" per els propers àpats amb familiars i amics típics d'aquestes dates. Fa [...]
PINXO DE CHERRY I OU
Avui us presento un aperitiu per aquestes festes. El vaig provar aquest darrer cap de [...]
BOTIFARRA NEGRA AMB CEBA I SOJA
La botifarra negra és un gran acompanyament per a tot tipus de llegums i guisats. Però cuinada [...]