Amb la primavera arriba una de les fires més antigues del Baix Llobregat, la Fira de Sant Isidre de Viladecans amb l’espectacular mostra i concurs de paneres de fruits del camp, unes construccions que poden arribar a més d’una tona a base de fruites i hortalisses del Parc Agrari de la ciutat

Per aquest any hi ha programades també una pila d’activitats gastronòmiques per a totes les edats d’entre les que destaquen un nou gastrofilms sobre xocolata i cinema, un taller infantil d’arrossos amb la participació de l’Àlex de Master Chef Junior 4 i el tast creatiu de vins de cirera de Sirot (inscripcions www.viladecans.cat)

La Fira compta també amb un espai de degustació i venda de producte de proximitat

Dijous donarem el tret de sortida de tot plegat amb la 4a edició de la Jam Gastronòmica #TastaViladecans que organitza el Gremi d’Hostaleria de Viladecans on cuiners, premsa i blogs farem una sessió d’improvisació gastronòmica a mode gastrojuerga!

Us recomano una visita a aquesta ciutat del Baix LLobregat durant aquest cap de setmana 13 i 14 de maig!!!
Cròniques de les diferents edicions de la #FiraSantIsidre i #TastaViladecans