#TASTAVILADECANS 2015 – 5 FiraTapa i 45 Fira Sant Isidre

//#TASTAVILADECANS 2015 – 5 FiraTapa i 45 Fira Sant Isidre

Un cop més arriben les activitats gastronòmiques de Viladecans concentrades amb la 5 FiraTapa i la 45 Fira de Sant Isidre!

El que mola més de les programacions és que hi ha una àmplia programació adreçada a blogaires i perfils de xarxes socials.

El més catxondo és la Jam Gastronòmica que es fa conjuntament amb restauradors de Cubat i del Gremi d’Hostaleria de Viladecans. Es tracta de cuina improvisada en petits grups formats per blogaires i cuiners…una gastrojuerga en tota regla!!! L’any passat va ser la primera edició i sembla ser que va ser la primera de moltes 😉


Aquesta és la programació prevista:

DIVENDRES 8 DE MAIG

V FIRATAPA
Hora: 20 h / Parc de la Marina
Tast de les tapes dels restauradors del Gremi d’Hostaleria de Viladecans al Parc de la Marina
DIMECRES 13 DE MAIG
COCTELERIA AMB CERVESA
A càrrec de Jordi Sabaté (La Bodegueta) i amb la col·laboració de Heineken.
Hora: 18 h / Edifici CUBIC (av. Segle XXI / Passeig de la Marina)
DIJOUS 14 DE MAIG
JAM GASTRONÒMICA
Improvisació culinària amb producte de proximitat
Hora: 18 h / Edifici CUBIC (av. Segle XXI / Passeig de la Marina)
DISSABTE 16 DE MAIG
CONCURS D’ALLIOLI
Fira comercial – Parc de la Marina
Hora: 12 h
CONFERÈNCIA “IDEAS QUE SON FLORES Y ADEMÁS ¡SE COMEN!”
A càrrec de Laura Carrera, sòcia fundadora de Flores en la Mesa
Hora: 18 h / Edifici CUBIC (av. Segle XXI / Passeig de la Marina)
DIUMENGE 17 DE MAIG
SHOWCOOKING
El món dels fideus amb producte de proximitat
Hora: 11 h / Edifici CUBIC (av. Segle XXI / Passeig de la Marina)
ACTIVITAT GENT GRAN I JOVES
Improvisació gastronòmica intergeneracional amb producte de proximitat
Hora: 18 h / Edifici CUBIC (av. Segle XXI / Passeig de la Marina)

Si teniu un blog o sou divulgadors gastronòmics a xarxes socials i voleu participar a qualsevol d’aquestes activitats només cal que envieu un correu a gastronomia@expogestio.com 



Crònica de l’edició 2013
Crònica de l’edició 2014

2015-05-07T06:35:00+00:00 7 de maig de 2015|

Leave A Comment