L’any passat una colla de blogs vam anar a visitar la 32 edició de la Mostra comercial, agrícola i gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts i vam quedar francament sorpresos del nivell gastronòmic de totes les seves activitats.Vam poder participar a sessions de cuina en directe, xerrades sobre la història de la cuina catalana, degustacions de productors locals, parades de tot tipus…tota una descoberta!
Aquest any torna una nova edició amb més gastronomia i més novetats que mai! Aquest municipi de la riba dreta del Llobregat ha fet una clara aposta per a la promoció de la cuina catalana amb una desfilada de cuiners i gastrònoms de referència encapçalats per en Josep Lladonosa que en aquesta edició farà l’acte d’entrega del seu llegat personal de manuscrits, bibliografia i estris de cuina al municipi
Aquí teniu la notícia de la #MostraSVH17 i des d’aquí podeu consultar el programa detallat