Els aniversaris rodons tenen coses fantàstiques i quan es tracta dels quaranta anys la cosa es torna espectacular!!!
La meva família va assegurar el tanto regalant-me un bon tiberi a Can Jubany i com que ens van deixar agafar menús diferents vaig tastar de tooooot.
Un d’aquells àpats que fan història…aquí va el nostre sopar:
L’hometage al porc: la nostra llangonissa, cruixent de careta i cornet d’escuma de cansalada
|
L’hort portat a taula amb pastanaga, remolatxa i còdols de formatge blau i pruna
|
Coca de foie, figa caramel.litzada i amanida de contrastos |
La seva versió de l’amanida Waldorf
|
Amanida de tomàquet de l’hort amb mató de cabra i figues
|
Carpaccio de ceps amb foie i nou tendra
|
Ou cuit a baixa temperatura amb verdures de l’hort, rossinyols i “migues” de sobrassada
|
Moll de l’os de vedella a la brasa amb ostres
|
L’arròs sec d’espardenyes amb brou d’escamarlans
|
Arròs cremós de gamba de Palamós
|
Garrí confitat i rostit cruixent amb chutney de pinya, mango i pera
|
Cansalada amb espardenyes i puré de coliflor
|
Ventresca de tonyina “Toro” a la brasa amb contrastos |
Colomí de sang rostit amb el seu canapè i farcellet de col
|
selecció de formatges catalans |
Postres de cítrics i textures
|
Amanida de fruites naturals amb suc de taronja i sorbet de mango
|
Versió de nata amb maduixes |
La seva versió del pijama
|
El seu “Babà” de brioix amb vainilla al rom cremat i gelat de nata |
Festival de postres |
uau, un sopar per recordar tota la vida! És que quaranta només es fan un cop!
El meu pare en va fer 70 i, casualitats de la vida, també ho va celebrar a can Jubany :)
Van tenir la sort d'estar a la taula de la cuina, i tota l'experiència els va encantar.
Òstres sí…vam veure la taula de cuina! ha de ser genial.
Can Jubany és un lloc fantàstic per a celebracions sonades
Abraçades