Els aniversaris rodons tenen coses fantàstiques i quan es tracta dels quaranta anys la cosa es torna espectacular!!!
La meva família va assegurar el tanto regalant-me un bon tiberi a Can Jubany i com que ens van deixar agafar menús diferents vaig tastar de tooooot.
Un d’aquells àpats que fan història…aquí va el nostre sopar:
L’hometage al porc: la nostra llangonissa, cruixent de careta i cornet d’escuma de cansalada
L’hort portat a taula amb pastanaga, remolatxa i còdols de formatge blau i pruna

 

Coca de foie, figa caramel.litzada i amanida de contrastos

 

La seva versió de l’amanida Waldorf
Amanida de tomàquet de l’hort amb mató de cabra i figues

 

Carpaccio de ceps amb foie i nou tendra
Ou cuit a baixa temperatura amb verdures de l’hort, rossinyols i “migues” de sobrassada

 

 

Moll de l’os de vedella a la brasa amb ostres
L’arròs sec d’espardenyes amb brou d’escamarlans
Arròs cremós de gamba de Palamós
Garrí confitat i rostit cruixent amb chutney de pinya, mango i pera
Cansalada amb espardenyes i puré de coliflor
Ventresca de tonyina “Toro” a la brasa amb contrastos
Colomí de sang rostit amb el seu canapè i farcellet de col
selecció de formatges catalans
Postres de cítrics i textures
Amanida de fruites naturals amb suc de taronja i sorbet de mango
Versió de nata amb maduixes
La seva versió del pijama
El seu “Babà” de brioix amb vainilla al rom cremat i gelat de nata
Festival de postres