Segur que molts de vosaltres teniu la sensació que gran part dels mondongos i juergues de l’any tenen lloc durant el mes de juny!!! Si és així, doneu-vos un respir i continueu llegint, encara que sigui per teràpia…si no és el vostre cas, gaudiu de la vostra esponjada agenda i seguiu també en el post ara que us ho podeu permetre.
En el més del “final de tots els cursos” va tenir lloc també el del Taller de cuina bàsica que vaig començar al mes de novembre. Han estat uns mesos molt intensos on hem barrejat la teràpia de grup, personal, cuina, riures i àpats. Tota una experiència que m’ha fet créixer a tots nivells i que he compartit amb tots vosaltres principalment via fèisbuc per a no bloquejar el blog amb coses del taller:
Ara però, és el moment d’ensenyar-vos el que hem fet!!!
Podeu descarregar-vos el pdf amb totes les receptes (tot i que algunes ja ronden pel blog…)
Abans però, vull agrair molt sincerament a Lékué, Maset, Petràs, La Tavella que hagin col·laborat en el taller!!!
Aquest és l’índex de tot plegat:
1er Trimestre – Novembre
|
|
15
|
Aperitius:
* Crema d’anxoves
* Txaka
* Tiretes de moniato
|
22
|
Cremes dolces:
* Codonyat
* Compota de peres
* Melmelada de taronja i poma
|
29
|
Cuina d’aprofitament:
* Timbal d’arròs
* Timbal de cigons
|
1er Trimestre – Desembre
|
|
13
|
Aperitius per festes:
* Amanida travessada
* Llitera de patata, ceba i cansalada
* Boles de formatge
|
20
|
Cuina al microones:
* Pastisset de truita
* Lluç al vapor
|
2on Trimestre – Gener
|
|
13
|
Sopes i Cremes:
* Caldo de verdures
* Crema de carabassó
* Crema de ceps i moixernons
|
17
|
Masses:
* Pa bàsic
* Creps
|
24
|
Pasta casolana:
* Gnocchis
* Tallarines
* Salsa pesto i salsa carbonara
|
31
|
Truites:
* De ceba tendra i botifarra negra * De calçots, carxofes i xampinyons
* De ceba tendra i sobrassada
|
2on Trimestre – Febrer Cap de Setmana 2 i 3 Fira Candelera
|
|
7
|
Ous al plat:
* Volcà d’ou al vapor
* Ou al forn
* Ou estrellat
|
14
|
* Esquarterar, tallar i filetejar Pollastre i conill
|
21
|
Llegums:
* Llenties estofades
* Faves a la catalana
* Crema de mongetes
|
28
|
Postres:
* Panacotta amb engrunat i melmelada
* Capritx de xocolata
* Pastís bàsic
|
2on Trimestre – Març
|
|
7
|
Arròs:
* Risotto d’espàrrecs
* Risotto de bolets
|
14
|
Mandonguilles:
* De vedella i formatge
* De bledes i formatge blau
* De pollastre i pernil
|
21
|
Peix cru:
* Steak tàrtar de salmó amb mango
* Tàrtar de tonyina amb romesco
|
3er Trimestre – Abril
|
|
4
|
Melmelades:
* De maduixot
* De mandarina
|
18
|
Bacallà:
* Bacalhau à bràs
* Bacallà confitat
|
25
|
Salses i cremes:
* Salsa barbacoa
* Crema de formatge blau
* Salsa de vi negre
|
3er Trimestre – Maig
|
|
9
|
Vedella:
* Estofat de vedella
* Fricandó
|
23
|
Cuina a la sal:
* Llom a la sal
* Orada a la sal
|
3er Trimestre – Juny
|
|
6
|
* Arròs a la cassola mar i muntanya
|
13
|
* Dolços
|
Osti nen, realment és un recull espectacular! Enhorabona per la feina feta i compartida. Gràcies crack!
Petons
Sandra
Gràcies Sandra…pagaria per un recull de la bordeta!!!! ;-)