És la Mostra per excel·lència del formatge artesà català. Estructurada amb un funcionament de venda directa, entre consumidor i productor, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de març al vestíbul del Centre Esportiu Municipal de l’Estació Nord de Barcelona.
Amb la voluntat de fer didàctica formatgera, prestigiar el sector i apropar els formatgers artesans, la cita compta amb diferents ponències de figures públiques destacades del món de la gastronomia, tastos guiats, demostracions culinàries i tallers, entorn el formatge artesà català.
Consulta aquí tota la programació
Una oportunitat única de tastar aquests formatges de la mà dels propis elaboradors i productors.
Consulta aquí les formatgeries participants
Les entrades valen 15€ i inclou una degustació de cinc formatges amb torrades i codonyat
Consulta les cinc cartes de formatges que pots trobar al QuallaBar
A més es pot participar a tastos guiats de maridats o acompanyats de vins de la DO Penedès per 25€ entrada inclosa
Dissabte 5 – Tast Guiat: 11h formatges i maridatge vins de la DO Penedès amb Ramon Roset
Dissabte 5 – Tast Guiat: 18:30h formatges guanyadors LACTIUM amb Isaac Gelabert i acompanyament de vins de la DO Penedès
Diumenge 6 – Tast Guiat: 11h formatges i maridatge vins de la DO Penedès amb Ramon Roset
Diumenge 6 – Tast Guiat: 18:30 formatges de l’associació “Llet de Cabres Catalanes” amb Martí Padrissa i i acompanyament de vins de la DO Penedès
Compra les teves entrades a https://bit.ly/EntradesQualla22 o bé presencialment al moment i lloc de la Mostra.
Deixeu un comentari