El nostre dia a dia gira entorn a les rescriccions i resignació…la Fira de la Candelera 2021 no se n’escapa!!!

El calendari abança imparable i per aquesta edició hem hagut de dissenyar una programació adaptada per a no perdre l’edició i per a mantenir viva la flama de la Gastronomia de la Fira de la Candelera.

És per això que hem programat tres tastos virtuals, tres receptes online i activitats d’hort i granja

Aquí teniu el detall dels #tastoscandelera:

– Dilluns 1 a les 20.30 h
Tast virtual de cerveses artesanes amb Zulogaarden i el suport de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei
Descripció: es tastaran cinc cerveses diferents.
Preu de la inscripció: 26 €
El preu inclou, cinc cerveses i les despeses d’enviament.
L’entrega a domicili està prevista a Molins de Rei i a municipis veïns.
Places limitades. Inscripcions mitjançant correu electrònic a info@tcam.cat

Límit d’inscripció: 28 de gener

– Dimecres 3 a les 20.30 h

Maridatge solidari amb “La Garnatxa Valenta”, a càrrec de l’Associació Molinenca de Tast

Descripció: sessió dirigida per l’Associació Molinenca de Tast durant la qual es maridaran diferents creacions de la cuina de gastrozon.es (Nimbin Molins i Pincherialabernarda) amb la garnatxa solidària de l’associació Terra de Garnatxes en benefici del projecte #ParaLosValientes de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, que treballa per crear el centre oncològic més gran d’Europa.
Preu de la inscripció: 45 € per parella
El preu inclou el vi i les elaboracions gastronòmiques per maridar-lo i dues copes (fins a fi d’existències)

Places limitades. Inscripcions a www.gastrozon.es a partir del dijous 21 i fins el 31 de gener

– Dijous 4 a les 20.30 h
Tast virtual de formatges artesans catalans amb “La Paissa”
Descripció: es tastaran sis formatges artesans de productors del nostre país:
-Làctics Portella: formatge tendre de cabra
-Formatgeria Cal Músic: madurat de formatge de cabra
-Formatgeria Casa Mateu: formatge de llet d’ovella amb pasta cuita i rentat amb cervesa
-Formatges La Balda: formatge de llet de vaca
-Formatges Mas d’Eroles: formatge Ermesenda
-Molí de Ger: formatge tipus Cheddar
Els sis formatges seran presentats pels seus productors formatgers.
Preu de la inscripció: 35 €
Límit d’inscripció: 27 de gener

 


Video receptes:

TALLER DE GRANJA
Contes dels animals de granja, a càrrec d’Arnau Armengol amb la col·laboració de Biblioteca El Molí
– El pollastre esplomat
– La obella bela
– La cabra goluda

TALLER DE L’HORT amb productes del nostre entorn per Albert Llorens de Cal Préssec

– Cuinem una amanida

TALLER PLANTES AROMÀTIQUES a càrrec d’Alexandre Bonanit:
– Les plantes aromàtiques
– Conte “Les espines del roser”