Trobàvem a faltar els formatges artesans catalans a la capital catalana i després de donar-hi moltes voltes, estudiar-ho minuciosament durant molts mesos finalment arriba al mes de setembre de 2020.

Aquesta data va ser escollida mesos abans de la pandèmia que estem patint i l’hem decidit tirar endavant per dos motius principals: en primer lloc perquè no som de quedar-nos de braços plegats esperant que les coses es resolguin soles i en segon lloc perquè duran aquest any s’han anat suspenent totes les fires de formatges i els formatgers d’acrefa necessiten un cop de mà explícit i ferm per a apropar el producte a nous públics i prestigiar els formatges catalans.

Així doncs, del 15 al 20 de setembre la fira arriba amb un doble format:

Del 15 al 19 a www.firesvirtuals.cat. Això ens garantitza que els formatgers poden continuar oferint els seus productes independentment de si la fira es suspèn o pateix qualsevol restricció sobrevinguda

El cap de setmana 19 i 20 a l’Estació del Nord de Barcelona. Amb les mesures de prevenció i protecció que marca la normativa vigent que faciliten gaudir dels bons formatges presencialment amb la possibilitat de conversar amb els productors i conèixer de primera mà els seus productes.

Qualsevol informació de la fira la trobareu a www.expocheese.cat

Tan a una banda com a una altra…us hi esperem!!!