Amb el bon temps ve de gust allargar les sobretaules i les trobades amb família i amics…i no hi pot faltar mai bons vins i caves de casa nostra!!!

És per això que arriba una nova edició de Fira Virtual, per a que gaudeixis d’aquests vins siguis on siguis…a casa o de vacances!

www.firesvirtuals.cat/fira-virtual-vins-caves

Per aquesta edició trobaras una selecció de lots dels cellers:

  • Celler La Botera
  • Celler Batea
  • HeriCamps
  • Cal Teixidor
  • Canals i Munne
  • Celler Vidbertus
  • Celler Cooperatiu Gandesa SCCL
  • Papet del Mas

La història de la nostra gastronomia està íntimament lligada a l’agricultura i la pagesia. Treballar la terra, interpretar-la i cuidar-la ens ha convertit en prescriptors d’un dels grans tresors de la nostra terra…la vinya!

A Catalunya tenim moltíssims cellers i bodegues que han fet del vi i el cava el seu estil de vida. Et volem mostrar algunes d’aquestes famílies i col•lectius que s’allunyen dels grans processos industrialitzats per a oferir propostes compromeses amb el territori, amb la gent i amb l’entorn.

Et convidem a entrar a aquesta edició de Fires Virtuals per a que gaudeixis d’aquests vins i caves de mans dels seus veritables protagonistes. Ara més que mai, necessitem reforçar models comercials de proximitat on es posi en valor l’economia local com a eix social de transformació i convivència.