Un any més, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú organitza la nit de la gastronomia de la ciutat. Una oportunitat única per a passar una vetllada increïble acompanyat de companys i amics de mitjans gastronòmics…una gastrojuerga en tota regla, vaja!!!

La celebració gira entorn a diversos restaurans de la cuitat que ofereixen un menú degustació coral format per:

  • Tàrtar de tonyina de Vilanova amb papadum, maionesa de kimchi i alvocat, de l’Escola hoteleria I.Joan Ramon Benaprès de Sitges;
  • Ravioli a l’estil Foment Vilanoví del Restaurant del Foment;
  • Sardina de Vilanova sobre tomàquet fumat al carbó i a l’aroma de Chardonay del Restaurant L’ànima;
  • Espigalls per l’avi Miquel del restaurant L’artiga;
  • Sopa thai de pagell i verduretes mediterrànies de La Daurada
  • i “La plaça és vostra” per postres de la Pastisseria Mercè.

Al llarg de la Nit de la Gastronomia 2019 cada plat es maridarà amb un vi diferent.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Confraria de Pescadors, el Celler de Viticultors, l’Associació d’Espigalls, l’Escola hoteleria I. Joan Ramon Benaprès de Sitges, els Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, la Fira Temps de Vi, l’Estació Nàutica Vilanova,el restaurant La Daurada, les destil·leries MG, Cafès Vilanova, Patates Piqué, Viu Comerç, Celler Xavier Ramia, Celler Pinord, Celler Garcia-Carrión, Celler Gabarró, Celler Ros Marina, Ceolpe Centre oleícola del Penedès, Olivé Rueda, l’Espiga d’Or, Coca-Cola, Estrella Damm, Carns Milà, Carns Bundó, Menja’t Vilanova, Kinkakau,

 

I fins el 12 de maig podeu gaudir de la 4a edició de la Ruta de la Tapa. Descarrega tota la informació aquí