Fa anys que rondem per Planoles i que gaudim dels fantàstics embotits de la família Cosp. Un bon dia vam decidir treure-hi el cap i ens van regalar una visita guiada que poc ens esperàvem…d’aquelles que només et pot fer la gent que viu amb passió la seva feina i s’estima el producte artesanal que se’n dervia.

Total, que la Berta i el Lluís no van escatimar temps ni ganes alhora d’ensenyar-nos els secrets d’un obrador familiar que ha integrat el nom del petit i concorregut poble de la Vall de Ribes, i és que… qui no ha sentit a parlar mai dels “Embotits de Planoles”???

L’origen de l’empresa es remunta a generacions enrrere amb la pràctica habitual de la matança del porc a pagès. Tanmateix, l’empresa no comença a agafar forma fins als anys 20 quan “l’avi Ramon” va obrir una carnisseria al poble i va començar a comercialitzar els productes d’elaboració pròpia.

La clau de l’èxit i l’anomenada dels seus productes son la matèria primera de gran qualitat i la manipulació artesanal dels productes en totes les seves fases.

EMBOTITS CUITS:

Bull blanc, botifarra negra, botifarra blanca, bull de fetge, bull negre, bull de cap (clica les fletxes latrals per a veure més imatges)

EMBOTIT FRESC:

Salsitxa, llangonisseta o botifarra crua, xistorra (clica les fletxes latrals per a veure més imatges)

EMBOTITS CURATS:

Llonganissa, sobrassada, fuet, cap de llom, secallona, llom, xoriço, ventresca i xoricet (clica les fletxes latrals per a veure més imatges)

PIZZES:

Quatre formatges, crema de ceps, pernil dolç, tonyina, cansalada viada amb dàtils, carn amb bolets, picant, formatge cabra i nous, sobrassada, silvestre, pernil dolç i xampinyons, foie, formatge blau i pera, nòrdica, pollastre, catalana, cap de llom amb brie (clica les fletxes latrals per a veure més imatges)

Si voleu comprar-hi ho podeu fer mitjançant la seva botigueta online

o posant-vos hi en contacte per telèfon al 972 736 224 (fàbrica) // 972 736 023 (botiga) o per correu electrònic a info@embotitsdeplanoles.com