Torna la Fira de la Candelera de Molins de Rei amb gastronomia per a parar un tren!!!
Tastos, maridatges i experiències per a tots els gustos, nivells i butxaques
El torn de la DO convidada aquest any és per la Conca de Barberà i descobrirem quin dels seus vins mariden millor amb la coradellal guanyadora del concurs de restaurants 2017 i farem un tast de “Trepats” gratuït per a que pugueu iniciar-vos en els vins d’aquest territori
Aquí us deixo el programa de tastos i més avall el detall de cadascun d’ells:

 

 

 

A la vegada, es tronen a fer cursos gratuïts per a que aprengueu a fer el plat típic de traginers de la Fira… la Coradella!
Com a novetat d’aquest any podeu venir també a la sessió de cuina en directe sobre “cuina d’aprofitament” on aprendreu trucs, consells i bones pràctiques per a no malbaratar el menjar a les vostres cuines!
I per 6è any consecutiu el Mercat Municipal organitza el cap de setmana previ a la Fira un concurs popular de truites amb tres categories per als més tradicionals, els més innovadors i els petits de casa.
Ja veieu…una Fira amb moltes activitats abans, durant i després del cap de setmana 4 i 5 de febrer!!!