166a FIRA DE LA CANDELERA – Molins de Rei

//166a FIRA DE LA CANDELERA – Molins de Rei
Torna la Fira de la Candelera de Molins de Rei amb gastronomia per a parar un tren!!!
Tastos, maridatges i experiències per a tots els gustos, nivells i butxaques
 
El torn de la DO convidada aquest any és per la Conca de Barberà i descobrirem quin dels seus vins mariden millor amb la coradellal guanyadora del concurs de restaurants 2017 i farem un tast de “Trepats” gratuït per a que pugueu iniciar-vos en els vins d’aquest territori
 
Aquí us deixo el programa de tastos i més avall el detall de cadascun d’ells:

 

 

 

A la vegada, es tronen a fer cursos gratuïts per a que aprengueu a fer el plat típic de traginers de la Fira… la Coradella!
Com a novetat d’aquest any podeu venir també a la sessió de cuina en directe sobre “cuina d’aprofitament” on aprendreu trucs, consells i bones pràctiques per a no malbaratar el menjar a les vostres cuines!
 
I per 6è any consecutiu el Mercat Municipal organitza el cap de setmana previ a la Fira un concurs popular de truites amb tres categories per als més tradicionals, els més innovadors i els petits de casa.
Ja veieu…una Fira amb moltes activitats abans, durant i després del cap de setmana 4 i 5 de febrer!!!

 

 

2018-02-16T09:33:45+00:00 24 de gener de 2017|

2 Comments

  1. La Cuina de l'Olga 9 de febrer de 2017 at 22:32 - Reply

    Quin goig que pogueu tenir l'oportunitat de totes aquestes fires i activitats….a mi m'agafen massa lluny!
    Petonets,
    Olga

  2. Jordi Beumala 14 de febrer de 2017 at 12:14 - Reply

    Si noia…país petit però amb grans distàncies! Algun dia acabem coincidint, ja veuràs! 😉

Leave A Comment