1ª MOSTRA GASTRONÒMICA DE MOLINS DE REI
“Molins de Rei BdeGUST”,
un mes per degustar el millor de la vila
Després de deu edicions de les Jornades Gastronòmiques aquestes han fet un canvi de rumb convertint-se en la Mostra Gastronòmica de Molins de Rei. Ens esperen set setmanes plenes de gastronomia!!!
Entre el 16 de maig i el 18 de juny es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica sense precedents a 41 establiments de la vila. “Molins de Rei BdeGUST” oferirà durant les primeres dues setmanes tapes i platets a 3 euros, i durant les tres següents menús d’entre 25 i 35 euros fets a partir de producte fresc i de proximitat. També hi haurà quatre demostracions de cuina en viu al Mercat Municipal.
Entre el 16 i el 29 de maig, 36 bars i restaurants de la vila oferiran tapes i platets singulars acompanyats d’una copa de vi o d’una canya de cervesa Damm a un preu de 3€. I quan acabin les tapes començaran els menús gastronòmics fets a partir de producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i de productes de proximitat cultivats per membres de l’Associació de Pagesos de Molins de Rei. Els menús tindran un preu d’entre 25 i 35 euros i es podran degustar en 9 restaurants de la vila entre el 30 de maig i el 18 de juny.
En el marc del “Molins de Rei BdeGUST” també s’ha previst la celebració de quatre showcookings a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. Concretament hi haurà les demostracions de cuina en directe del Restaurant El Tast (18 de maig), Restaurant Ca La Mirelis (25 de maig), Restaurant La Peni (1 de juny) i Restaurant L’Àpat (8 de juny). Totes les demostracions tindran lloc a les 18.00h.
Seguiu totes les novetats al facebook i twitter de Molins de Rei Centre de Comerç