Tot just començar l’any tinc dues grans cites gastronòmiques a la vora de casa, la Mostra comercial i agrícola de St Vicenç dels Horts i la Fira de la Candelera de Molins de Rei. Aquest any arriben a la 32 i 165 edicions respectivament….
Doncs bé, resulta que a la #MostraSVH estan apostant seriosament per la cuina i els productes locals i no és gens estrany perquè a la Riba del riu Llobregat hi trobem el Parc Agrari que ens posa en safata productes locals i de proximitat d’una gran qualitat.
Com a exemple, a St Vicenç dels Horts existeix des de fa poc el projecte Tomaliers, “…de formació activa en agronomia, biodiversitat i comunicació participativa protagonitzat per joves de Sant Vicenç dels Horts”
Si voleu saber més del projecte, aquí podeu veure el seu documental

Per tot això, en aquesta 32a edició de “La Mostra” hagin fet una important aposta per a cuina local amb una àmplia programació de sessions de Cuina en Directe de mans d’Ada Perellada i Josep Lladonosa entre d’altres

Així doncs, els tres dies estaré rondant per allà intentant no perdre detall d’aquestes sessions amb companyia d’una pila de companys i amics blogaires gastronòmics de la mà d’ Expogestió.

Animeu-vos i ens veiem per allà!!!