Crema de remolatxa amb picada i flors de fava |
Espigalls, mongetes del ganxet de Can Casamada i botifarra negra |
Mar i muntanya de cargols de punxa i terra amb xoriço, algues fumades i all de Belltall |
Arròs de mar amb gamba de Vilanova |
Sablé de nous, gelat de romesco i escarola |
Trufa de xocolata i conyac
Galetes de mantega i canyella
Galeta de gingebre, panses i mantega (Glancestershire)
|
Sel·lecció de vins #origengarraf (detall de la Sílvia de ChupChupChup):
* Blanc Subur 2014, malvasía jove, aromàtica i floral de la bodega de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Jané Ventura 2014, malvasía molt fresca de la bodega Jané Ventura, on es cultiva des de 2005 en una petita vinya de Sant Pere de Ribes (Barcelona).
* Monembasia, un vi espumoso 100% malvasía jove, fresc, amable i amb baix contingut carbònic. Realitzat segons el Mètode Tradicional o “Champenoise” per la bodega de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Vin de licor Malvasía de Sitges, un vi dolç de llarg envelliment elaborat per la bodega de l’ Hospital Sant Joan Baptista de Sitges.
* Carinyena 2012, vi fresc i elegant de la bodega Viladellops que estarà a la venda el proper mes de març amb una petita producció de 280 apolles corresponents a la seva primera anyada.
D’esquerra a dreta, la Maria, la Sílvia, la Sílvia, la Rosa Mª, el Xavi, la Mònica i el menda |
Deixeu un comentari