Avui va dedicat als que busquen noves emocions gastronòmiques! Recentment ha obert un restaurant a Barcelona que està talment dins d’un submarí… sisisi… tal i com ho dic!!! concretament del Nautilus, l’artilugi imaginari amb que l’escriptor Jules Verne fa “Vint mil llegües de viatge submarí” i navega a “l’illa misteriosa
Si l’ambientació és espectacular la cuina encara ho és més, de debò! Quan hi vam entrar patia per a si els esforços i energia que havien destinat a convertir aquest local de l’Eixample en una recreació de les obres del famós escriptor no haurien anat en detriment de la cuina…res més lluny de la realitat!!!
Aquest és un restaurant de Temàtica Grup especialitzats en ambientacions temàtiques (no us perdeu el Jardinet d’Aribau, el Soda Bus i el Qcuco)

 

 

 

Parlant amb el Mariano Parrot, responsable de Verne i el seu cuiner Cucho Puig (antic cuiner de Can Boneta), vam veure que la cura pel producte encaixa a la perfecció amb unes propostes desenfadades, divertides i amb una presentació funcional i atrevida. No trobareu a faltar els plats i gran part del que trobareu a la carta està pensat per a compartir a mode tapa. En definitiva, ideal per a un àpat distès amb amics on el bon menjar i el bon rotllet estan assegurats. Tot amb diversitat d’espais per a tot tipus d’àpats.

 

Ara és el moment de començar a flipar amb el que vam sopar!…

 

Bloody Mery amb salsa asiàtica i escopinyes

 

Oblideu-vos del clàssis Bloody Mery! Servit amb un bol de gel combina el clàssic amb una salsa asiàtica agredolça i unes escompinyes amb vinagre que donen un toc sorprenent i amb un contrast fascinant

 

 

Seitons amb romesco i pistatxos garrapinyats

 

Una fina i suau salsa de romesco vesteix el seitó acompanyat de cruixents pistatxos garrapinyats. Molt encertat servir la reducció de mòdena al lateral per a que cadascú la gestioni al seu gust!

 

Patates braves amb tres salses

 

Cruixents i servides en oueres de cartró permeten jugar amb qualsevol de les tres salses (romesco, allioli i picant). Allò que dèiem…la presentació mola!!!

 

 

Croquetes de pernil amb maionesa de wasabi

 

Cruixents per fora i cremoses per dins…amb un lleuger aire de les típiques “Croquetas Etxaurren” i amb una suau, molt suau maionesa de wasabi que si no fos pel color, no ho hagués dit mai…

 

 

Pop brasejat amb parmentier de patata

 

Un llit de parmentier amb pop brasejat complementat amb unes finures de cansalada viada. Tant consistent com imprescindible…un dels plats estrella del Verne!!!

 

 

Timbal d’espatlla xai a baixa temperatura amb patata rate

Espatlla de Xai cuit durant catorze hores a baixa temperatura macerat amb llet i herbes que serveixen de salsa d’acompanyament. Servit amb ceba confitada, gustós, melós i tendre acompanyat d’unes capritxoses patates Rate.
Còctel Brutus

Servit de forma original és un còctel genial per a compartir…amb una bona dosi de gel, ginebra amb un toc de pebre, fruits vermells, llimona i la Brutus de Moritz
La llista de tapes és assortida, econòmica i fuig de convencionalismes. És, com ja he comentat abans, per a deixar-se sorprendre!

A més disposen d’un parell de menús (15€ o 20€) trencadors a preu tancat que no us podeu deixar perdre:

Per cert, la selecció musical és excepcional!!! tot pensat fins l’últim detall…versions i versionetes de música actual amb un to càlid, suau, gens invasiu però que et fa tenir sempre un peu a ritme!
Gràcies Mariano i companyia!!!


RESTAURANT VERNE

Carrer Aribau 150 – Barcelona
(Obert de dimarts a dissabte a partir de les 20h. A partir de gener 2016 comencen amb dinars de dilluns a divendres)
Instagram: @vernebarcelona