Com sabeu m’encanta buscar bolets i cuinar-los! Quan trobo un cep m’agafa un subidón dels bèsties…els boletaires sabeu de què parlo i pels altres, és com un golarro en plena final de champions, com el primer petó, com cantar un bingo… Un passada vaja!
Fa uns temps, en una de les gastrojuergas que organitzem per a cuinar, beure i xerrar el Xavi va aparèixer amb un cabàs ple de ceps disposat a sorprendre’ns. Jo els faig saltejats amb mantega i al plat amb un raig d’oli verge extra de i escames de sal…amb això ja toco el cel però el Xavi, estava decidit a il·lustrar-nos i sorprendre’ns.
Després de rentar-los i laminar-los es va dedicar a fer un doble arrebossat: ou + farina de blat + ou +pa ratllat (en aquest cas duia també all i julivert). Una passada per la paella amb oli abundant i ben calent, sal i avall!
Un aperitiu o acompanyament de carns genial amb un els bolets més apreciats de casa nostra!
Au, ara a part dels carpaccios, estofats, cremes també els podeu provar arrebossats…