Als que ens agrada anar pel mon de taula en taula sempre tenim llocs pendents per anar a visitar i aquest estiu li va tocar el torn a un restaurant que em feia especial il·lusió. Aprofitant un cop més l’avinentesa dels 40 anys ens vam regalar una visita a la Fonda Domingo de Lles de Cerdanya.
Fa un parell d’anys, la Clara i el Joan de Molins de Rei es van aventurar a gestionar aquesta fonda a un dels poblets més entranyables de la Cerdanya. La trajectòria gastronòmica del Joan està més que avalada pel seu pas per molt bons restaurants i en aquesta aventura l’acompanya també el Paco amb qui hem compartit diverses gastrojuergas molinenques…total, que s’havien d’anar a visitar!
 
A més de la carta amb plats tradicionals tenen un menú degustació molt recomanable i tot amb producte fresc i proper…que fan molt bona cuina, vaja!
 
Aquí teniu una mostra dels seus plats
Carpaccio de ceps
Bombó de trinxat, croqueta de bolets i bombó de foie amb garrapinyats
Tartiflette de formatge Reblochón i bacó
Amanida de mongetes, bacallà, tomàquet i vinagreta d’arbequines i anxoves
Coca de tomàquet, quatre formatges i vinagreta de fruits secs
Lluç amb cremós de pastanaga i vinagreta de tomàquet i herbes
Arròs de mar i muntanya
Garrinet al forn amb poma
Formatges artesans amb melmelada de tomàquet casolana
Sopa de fruites amb gelat de mora
Brownie de xocolata amb crema, gelat de vainilla i maduixes

 

 
Podeu reservar per telèfon 973 51 53 49 
 
xafardejar-los al facebook
 
o visitar la seva web www.fondadomingo.org