A menys de cinc minuts de casa
tenim per a perdre’ns una bona estona collint de tot i és que a Molins de Rei entre el Parc Natural de Collserola al nord i el Riu Llobregat al Sud podem gaudir d’una generosa activitat recol·lectora durant molts mesos l’any. Fa un parell de dies, passejant amb els nanos ens vam topar amb uns esbarzers a petar de mores i l’endemà mateix ja estàvem allà carregats de pots per a treure’ns el mono! En mitja horeta vam collir cinc quilos i va donar per a fer de tot…melmelada, licor, salsa agredolça i… GELAT! No n’havíem fet mai de mora però no ens va semblar que hagués de ser gaire difícil.Vam fer servir iogurt grec, nata líquida per muntar i la melmelada que ja teniem feta.

Simplement ho vam barrejar tot i cap al congelador…sense més! Les mesures com sempre a ull…com que teniem un sopar per colla l’endemà vam fer un bol generós on hi vam posar sis iogurts grecs (6x125gr), tres briks petits de nata líquida (3x200ml) i mig quilo de melmelada.

Com que tenia uns encenalls de xocolata negra també els vam barrejar. Un exitazo de postres, súper simples ideals per a fer amb la canalla ja que només han de buidar i barrejar

I així amb els gerds, els préssecs, les maduixes, etc…

 Ara ja no us hi podreu resistir, ja veureu! ;-)