Jo soc molt fant de les amanides amb patates i ara a l’estiu és quan millor entren…ben fresquetes i reposades!
Com que es presta a portar de carmanyola en vaig fer un dia que havia d’anar a buscar nanos per aquests mons de Déu.
En aquest cas vaig fer amanida alemanya que és com fer-la russa però variant alguns ingredients, son cosines germanes vaja!
Per a fer-la vaig utilitzar: cinc patates blanques, ceba dolça, cogombrets en vinagre, enciam, tres frankfurts, olives (no em podia estar de donar el toc mediterrani) i salsa tàrtara.
Així doncs, agafafeu unes quatre o cinc patates blanques, ompliu una cassola amb l’aigua salada justa per a cobrir-les i quan les pugueu punxar les traieu de seguida per a evitar que es desfacin. Passeu uns bons frankfurts per la paella i separeu. Mentre es refreden talleu els cogombrets en vinagre, les olives, la ceba tendra (si voleu posar cebetes o ceba seca endavant) i l’enciam a trossets petits. Quan tingueu les patates fredes, les peleu i les feu a daus juntament amb els frankfurts. Un cop tingueu tots els ingredients llestos, els barregeu amb unes quantes cullerades de salsa tàrtara i cap a la nevera!
Apes, si no el coneixíeu ja teniu un plat més d’estiu al receptari
Bon estiu a tothom!!!