A Badalona estan de sort!!! Fa pocs mesos que ha obert un bar a La Rambla que en sentireu a parlar, n’estic segur…

Sóc de la quinta que durant aquest dos mil quinze fem quaranta anys i el Roger es va despenjar fa uns dies dient que ens convidava al nou local d’en Villoria, un col·lega del Cryptshow i el TAC que s’ha liat la manta al cap i que s’ha decidit a muntar aquest bar en format cooperativa – Beumaler, tu allà fliparàs! – em va dir el Roger amb cara de saber el que es deia… Doncs cap allà s’ha dit a fer un achuchon a la família terrorífica badalonina!
Sabeu que m’encanta cuinar i menjar i que en aquest blog parlo molt sovint d’emocions, percepcions més que no pas de receptes…doncs al Cor de Marina va ser molt més que un bon tiberi, en bona companyia i ta… Va ser una flipada en tota regla!!!
El cuiner Xavi Rovira converteix unes senzilles cassoletes, platillos i tapes en una autèntica festa. Cuina de mercat, cura del producte i passió als fogons…sembla senzill, oi? doncs no hi ha més!
Als que un cop llegit això penseu que segurament no n’hi ha per tant o que els hi faig la rosca perquè son col·legues cap problema, aneu-hi i jutgeu per vosaltres mateixos…la meva reputació no perilla amb aquesta recomanació ;-)
Així és com va anar:

 

Patates braves (amb salsa de la casa)
Pop amb patates i allioli
(plat típic badaloní…per a sucar pa!)
Txipirons en la seva tinta
Calamars a la romana
(arrebossat espectacular, cruixents i gens oliosos)
Navalles a la donostiarra
(fresques i amb una salsa espectacular)
Musclos al vapor
(de roca i frescos…com ha de ser!)
Arròs negre especial del pirata
(amb allioli de la casa)
Xoricets a la sidra
Botifarró amb ceba cruixent i pinyons torrats
Gambes amb allada
(les millors gambes que he provat mai…de debò!)
Pa amb xocolata blanca i negra
(una delícia de contrastos per a acabar un àpat memorable)