Hi ha matins que la cosa canvia…i és que els dies de vacances es presten a estar més relaxat, creatiu i distés! Doncs això és el que els hi va passar a la canalla un matí de diumenge…
Es van llevar molt aviat i els hi va venir la inspiració de fer un esmorzar diferent, van tafanejar per internet i van cuinar a quatre mans unes Torrades de Santa Teresa espectaculars!
I així em llevava jo…amb l’esmorzar fet i la taula parada! Una grandiosa sorpresa…
Van fer servir: llet, ou, oli, canyella i sucre
En primer lloc van infusionar una branca de canyella amb llet i la van deixar refredar. Mentrestant van batre els ous i van agafar llesques de pa sec i les van remollir amb la llet infusionada primer i les van passar pels ous batuts després.
Amb l’oli ben calent les van fregir i un cop fredes les van arrebossar amb sucre i canyella en pols.
Quatre passos ben senzills però que cal dominar per a que les Torrades no es transformin en Puré de Sta Teresa. La sorpresa va ser doble ja que la gestió de tots els passos de la recepta estava pensada al detall per a no convertir la cuina en un camp de batalla…

Tots els matins fossin com aquest, oi? hehehehe