No soc gaire aficionat als concursos però si veig que no son de votació popular i que tot està a les mans d’un jurat miro de repescar alguna recepta del calaix i l’envio.
Aquest va ser el cas del concurs de la revista cuina del mes de febrer on vaig guanyar un àpat per a dues persones al restaurant del CETT – UB Formació i Recerca en Hoteleria i Turisme amb les Mongetes pintades amb peus de porc i cansalada.
Aquest va ser el dinar que vam gaudir com mai!
Emmental amb pinyons
Broxeta de salmó, mango i espàrrec
Còctel de benvinguda
Preparació en directe de l’steak tartar
Steak Tartar
Raviolis farcits de carbassa, tòfona i salsa Perigord
Bacallà confitat amb pebrots viadé, espàrrecs verds i pil pil vermell
Orada amb avellanes, gambes vermelles i vinagreta de bledes
Postre de Guiness
Mil fulls de xocolata i safrà
Dolços de final d’àpat

Com que tenim la sort de conèixer algú de per allà dins abans d’aquest tiberi em van portar a visitar les instal·lacions de l’escola on actualment hi ha més de mil alumnes. Una visita fascinant que em va deixar amb unes ganes boges de matricular a tota la meva canalla!!!

 

A part de l’escola, el complex integra l’Hotel Alimara i el Restaurant Summum

 

Moltes gràcies a la revista cuina i a la Montse i tot personal del CETT que ens va acollir!