Ja ha sortit el calendari escuracassoles 2015!

El meu primer contacte amb escuracassoles va ser a la 163 Fira de la Candelera de Molins de Rei. El vaig veure a una de les parades i m’hi vaig parar una bona estona perquè em va encantar el disseny, el contingut i el compromís amb la cuina casolana i de proximitat que prediquen.

 


Unes setmanes després em vaig creuar amb una piulada que m’engrescava a participar en un concurs de receptes per a incloure a la nova edició 2015 i em va semblar una oportunitat genial de col·laborar-hi.

 


Pels qui no sabeu què és escuracassoles i tal i com defineixen ells mateixos:

 

“…és un calendari-receptari pels que volem menjar bé encara que no puguem dedicar molt temps a estar-nos entre els fogons. Sentim a parlar d’aliments de proximitat, de productes de temporada… Però, aquest peix es pesca al Mediterrani? A la fruiteria hi ha tomàquets però… ara n’és temps? A l’Escuracassoles podreu trobar-hi respostes…”
Ara ja tenim el calendari al carrer i el podeu trobar a diverses llibreries, a l’Ateneu Mulei (Molins de Rei) o per internet amb receptes, recomanacions i mil coses més…
A casa tenim l’espai per al calendari familiar al llindar de la cuina i del menjador, un lloc ideal per a l’escuracassoles 2015!

Un fantàstic regal per festes, no trobeu?