Un cop més, un cop l’any toca xocolata!
Cada 13 de Setembre tenim una cita més enllà dels entrepans mal untats amb pressa per al berenar de la canalla. Aquest any volia sortir del pa de pessic que faig sempre de diferents nivells fets amb diferents xocolates i com que aquest ha estat l’estiu de les creps ,de la mà de la família Muntada Escolà que ens han fet vibrar amb la seva hospitalitat estiuenca, he provat de fer una cosa nova.
És tan simple que fins i tot em fa una certa vergonya fer una entrada així! De fet, més que un pastís es tracta d’una pila… Només cal anar fent capes de creps de diferents xocolates.

En aquest cas vaig fer servir xocolata negre, molt negre i súper negre!!!
Per fer la massa de creps teniu moltes receptes penjades a internet. Jo vaig força per feina i poso farina en un bol (o a la thermomix), un parell d’ous, una mica de mantega fosa i vaig afegint llet tot batent fins a aconseguir la textura que m’agrada. Per acabar, si les creps han de ser dolces, poso un parell de cullerades de sucre de vainilla. En aquest cas, un cop tenia la crema feta, vaig afegir també cacau en pols soluble per a que la massa de crep també tingués gust a xocolata.

 

No li agrada la xocolata? doncs fins a les celles!!

 

Adverteixo que el pastís atipa i no en tindreu prou en “guardar-vos un raconet per les postres” com es diu habitualment.
Per a evitar destrosses i esforços, és recomanable menjar-lo amb forquilla i ganivet de postres
Com que no vaig molt sobrat de receptes amb xocolata, aprofito aquesta entrada per a la Recepta del 15 d’aquest mes
Així doncs, un cop més per molts anys Glòria i bon profit!!!