Avui us presento un aperitiu per aquestes festes. El vaig provar aquest darrer cap de setmana per a l’aniversari de la Clara i estic molt content del resultat que va tenir (i els que ho van tastar em van dir que també…)
És un pinxo ideal per a no embrutar plats i per a posar-ho fàcil als convidats.
Ens caldrà: Ous de guatlla, tomàquets cherry i vinagreta o salsa al gust (en aquest cas vaig fer servir oli verge, sal, all, pa torrat, avellanes, farigola i vinagre de mòdena)
En un mateix recipient bulliu els ous de guatlla durant uns 10 minuts aproximadament.
Mentre es refreden aprofiteu per a fer la picada. Tritureu-ho tot junt i rectifiqueu al gust (depenent de la feina que tingueu o del vostre estat d’ànim podeu comprar la picada/salsa feta de supermercat). Cal que tingueu en compte la textura i la quantitat que feu servir per a que no anul·li el gust de l’ou i el tomàquet.
 
Un cop feta la picada/salsa poseu-la als diferents separadors de la ouera.

Un cop estiguin els ous freds, peleu-los amb molt de compte per a que no es trenquin i separareu de nou.

Amb els escuradents llargs, punxeu el tomàquet i l’ou i poseu-lo a la ouera altre cop.
La presentació ja és cosa vostra…
Aprofito per a desitjar-vos una bona cuina per a tots els àpats que se’ns acosten i molt bones festes a tots i totes!