Gastrojuerga ampliada d’aniversari!!!
Feia temps que donava voltes a reunir i barrejar gent diversa que la cuina ens ha convertit en alguna cosa més que amics.
Esperant i buscant el moment vaig acabar fent els cinquanta i estava clar que era quan tocava..

En total, 120 persones entre esmorzar, dinar, postres i sopar.

Una bona liada de les guapes que feia anys que em rondava pel cap… de nou moltes gràcies a tota persona, animal i cosa que ho va convertir en un dia excepcional i únic.

Tot això va acabar sortint:
– Bacallà amb patates i pinyons
– Fideuada de Peix
– Arròs de confit d’ànec i gírgoles
– Cargols amb botifarra i cansalada.
– ⁠Cua de vedella al vi negre
– Tomàquets de Can Ribalta amb tonyina
– Fideus de peix a la cassola
-Arròs de conill, pollastre, costelles i espàrrecs.
– Brasa: Careta, cansalada, botifarra negra, xistorra de Pamplona
– Callos
– Cigrons
– Cap i Pota
– Amanida de col kale
– Bolets de pollancre amb ratafia
– Aletes de pollastre adobades
– Musclos a la Flora
– Mandonguilles amb sípia
– Perdius escabetxades
– Arròs de pop a la brasa, sepionets i cues de gamba
– Truita de patata i ceba
– Truita d’alls tendres, patata i espàrrecs
– Coca de llardons
– Pastís de cafè
– Coulants de xocolata
– Xuixos de crema a la brasa amb Verí de Nous
-Ensaïmades de xocolata
-Orxata amb ensaïmada