
Acabada la tercera temporada del programa de cuina Volta i Volta TV és el moment de fer un recull de cuiners/es, receptes i vivències.
Aquí et deixo un resum del que hem cuinat i amb qui. Clica sobre la fotografia per a veure el programa o a l’enllaç de text de la llista de programes.
Espero que t’agradi i que xalis tant com jo fent-lo…
Per cert, a la tardor de 2020 editem totes les receptes en un llibre dins la col·lecció Sensacions de l’Editoria Cossetània. La meitat dels beneficis del llibre aniran destinats a la Fundació Banc dels Aliments

PRIMERA TEMPORADA
Amb la col·laboració de la DO Alella
OCTAVI TORRES del restaurant La Canija de Castelldefels


ESPECIAL CUINA DE NADAL AMB NENS

Culants, torró de cereals, pastissets de pasta de full i boles de formatge
SEGONA TEMPORADA
Amb la col·laboració de la DO Penedès
VÍCTOR QUINTILLÀ del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramanet

Ajoblanco amb algues i bonítol marinat
XAVIER BARRIGA dels forns Turris de Badalona i Sant Cugat del Vallès

Magdalenes de canyella i llimona
ALBERT MENDIOLA del restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat / Barcelona

MARIA NICOLAU del restaurant El Ferrer de Tall de Vilanova de Sau

Turbot amb reducció de xoriç ibèric i carabiners
MARC DEL CUERPO del restaurant Zarautz de Barcelona

Caneló de carabassó farcit d’albergínia i bacallà al pil-pil
ANTONIO MACIAS de la Fonda Marina de Montgat

Pèsols negres del maresme amb bacallà i botifarra negra
ALBERT NUALART del restaurant Can Joan de Palau Solità i Plegamans

Tàrtar de salmó amb guacamole mexicà
RAÜL ALONSO del restaurant Cal Baldiró d’Olesa de Montserrat

Mar i Muntanya amb Papada de porc, llagostins i carxofes
TERCERA TEMPORADA
Amb la col·laboració de la DO Penedès
RAÚL ROIG del restaurant Osmosis de Barcelona

Crema de coliflor amb vieira, carxofes confitades y lardo di colonatta
PERE PLANAGUMÀ del restaurant Rom de Roses

Arròs mar i muntanya amb costella, sèpia i chipirons de llauna
ALBERTO ALGUACIL del restaurant El Pou de la Beleta de Sant Boi de Llobregat

Bacallà a baixa temperatura amb patata i safrà
MARTÍ ROSÀS del restaurant Ca la Maria de Llagostera

Carpaccio de senglar amb vinagreta d’ou
FINA PUIGDEVALL i MARTINA PUIGVERT del restaurant Les Cols d’Olot

CRISTIAN GUIJARRO del restaurant El Cafè del Mar de Vilanova i la Geltrú

Raviolis farcits de fruits del mar i salsa d’espigalls















































































Deixeu un comentari