Skip to content
CUINA DOMESTICA PEL DIA A DIA|Cuina amb nens, receptes, trucs casolans, cuina d'aprofitament, productes i restaurants.
Jordibeumala.cat Logo
  • Benvinguts
  • Receptes
  • Blog
  • Projectes gastronòmics
    • Volta i Volta TV
    • Gastrofilms
    • Gastropoesia
    • Cronologia Gastronòmica
    • Expogestió
    • Premis
  • Curiositats
    • Vídeos
    • Cuina de la Sort
    • Iniciativa Social

L’OLLA A COP DE CLIC – EL MÓN A RAC1

  1. Pàgina inicial
  2. Uncategorized
  3. L’OLLA A COP DE CLIC – EL MÓN A RAC1
L’OLLA A COP DE CLIC – EL MÓN A RAC1
Escolteu el tall de la secció “a un cop de clic” d’El Món a Rac1 sobre aquest blog.
Jordi Beumala2011-03-10T09:06:00+01:00

Comparteix

FacebookXWhatsAppEmail:

15 Comments

  1. Anònim 10 de març de 2011 en 15:55- Respondre

    Això sí que és tenir "mig minut" de glòria !

    Felicitats!

    Àngel

  2. Anònim 11 de març de 2011 en 7:05- Respondre

    Guaita tu!!!

    Ja t'enim l'Arguiñano de Molins!! Enhorabona!!

    Jordi

  3. Anònim 11 de març de 2011 en 7:06- Respondre

    ostres, ho he sentit abans d'entrar a la feina, im-pres-sio-nant!!!

    N.

  4. Anònim 11 de març de 2011 en 7:07- Respondre

    Quin dia! felicitats guapo!

    Glò

  5. Anònim 11 de març de 2011 en 7:07- Respondre

    ets el namber guan!!!!!!!!!!!!

    Felicitats

    Sergi

  6. Anònim 11 de març de 2011 en 7:08- Respondre

    Carai!!

    Cler

  7. Anònim 11 de març de 2011 en 7:08- Respondre

    gran!

    Pol

  8. Anònim 11 de març de 2011 en 7:11- Respondre

    Jo també ho he sentit!

    Anna

  9. Anònim 11 de març de 2011 en 9:07- Respondre

    "impressionant!!!!!! felicitats!!! per nosaltres les llenties ja són un clàssic!"

    Regina

  10. Anònim 11 de març de 2011 en 9:47- Respondre

    Jordiiii
    impressionant
    Que bo!!
    Moltes Felicitats!!!!
    ets gran gran

    mic

  11. Anònim 14 de març de 2011 en 8:06- Respondre

    Jordi et feliçito company, la veritat que cuant ho vaig sentir amb l'Elena, la reacció va ser: quina passada, el Beumala, es un crac. Ja parlarem de condicions, ja,ja.

    Jordi

  12. Anònim 14 de març de 2011 en 8:09- Respondre

    tots el Beumala teniu cops amagats, però això de fer cuineta ,ha de ser l'adn, perque a tots us va molt bé, felicitats!! tindrem que venir a probar-ho algun dia, salutacions

    Rosa

  13. Anònim 14 de març de 2011 en 8:11- Respondre

    Ei Jordi,
    ahir el Jaume, incondicional de Rac1, em va dir que havia sentit que el Jordi Beumala de Molins tenia un blogg de cuina, i diguem tafanera, però és que la cuina m'encanta ( ho definiria com la meva manera de desconnectar) que vaig fer-hi un cop d'ull, i et VULL FELICITAR!!!!! m'ha agrada't molt, sobretot per la practicitat i la quotidianitat dels teus plats, sovint els plats de cada dia són els que més ens apropen a la família, sobretot si vens de tradició cuinera a casa,

    Bé, no m'enrotllo, només felicitar-te i anar fent xup xup!!!!!

    Núria

  14. Cristina 15 de març de 2011 en 7:11- Respondre

    Hola, sóc l'amiga de l'Ari. M'ha fet gràcia per que el dijous passat vaig sentir que recomanaven el teu blog i ara m'ha arribat a través d'ella. Moltes felicitats, tens un bloc fantàstic!

  15. Jordi Beumala 17 de març de 2011 en 10:58- Respondre

    Ei!! Milions de gràcies pels vostres comentaris.

    Em sento afalagat…

    Una abraçada!!

    Jordi

Deixeu un comentari Cancel·la les respostes

Cerca

  • Popular
  • Recent
  • Comentaris
  • RODÓ DE POLLASTRE FARCIT
    4 de febrer de 2011
  • CUES DE RAP AL FORN
    28 d'abril de 2011
  • TORRADA DE BOTIFARRA AMB POMA CARAMEL·LITZADA I MOSTASSA DE TÒFONA
    10 d'octubre de 2013
  • GASTROJUERGA BML 50
    19 de setembre de 2025
  • Dal-Bhat, l’Himàlaia al plat
    23 de novembre de 2023
  • Presentació “Cuina! o Barbàrie” de Maria Nicolau
    19 de juliol de 2022
  • Anna AC says:

    Coccio i recepta clasica. Bon profit
  • Marta says:

    Costa de fer les boletes però han quedat delicioses, gracies
  • Quantes albergínies Porta aquesta recepte?; gràcies. Rosa says:

    Bona tarda, quantes albergínies Porta aquesta recepte.Gràcies Rosa

Categories

Agenda (50) Blogs contra la fam (2) Cuina amb nens (21) Cuina d'aprofitament (26) Cuines (41) Cuines del món (14) Recepta del 15 (12) Recepta premiada (6) Receptes (115) Restaurants i Productes (32) Uncategorized (10)

Etiquetes receptes

amanida (8) aperitius (30) arròs (19) bacallà (2) bolets (25) botifarra negra (15) brasa (2) caldo (26) calçots (9) canelons (6) carn de caça (2) carxofes (7) cervesa (3) ceviche (1) confit d'ànec (1) conill (3) dolços (24) Formatge (1) formatge de cabra (2) fruita (9) fruits secs (2) galetes (1) guacamole (1) llegum (13) llibres de cuina (1) mandonguilles (1) Ous (12) pa (8) papillota (2) pasta (8) pastissos (11) patata (13) peix (25) plats elaborats (10) pollastre (24) porc (47) postres (20) Ratafia (3) restaurants (13) sopes i cremes (13) tapes (3) vedella (15) verdura (36) vi (2) xocolata (11)

jordibeumala@gmail.com

CC CreativeCommons 2012 - Jordi Beumala
Page load link
Aquesta web utilitza cookies per al seu correcte funcionament. Al clicar Acceptar, acceptes l´ús d´aquesta tecnologia i processament de dades per aquests proposits.    Més informació
Privacidad
Go to Top