Molts de vosaltres ja hi compteu i n’esteu al corrent perquè sou gent informada, senzilla, honesta, solidària, sensible i activa…uns cracks vaja!

Però per a si un cas, us recordo que una pila de blogs gastronòmics col·laborem en el Gran Recapte d’aliments no només fent la nostra aportació sinó també, fent-ne difusió. 

Així doncs, recordeu que el proper 30 de Novembre i 1 de Desembre hi haurà la nova edició 2012 on podreu  fer arribar les vostres aportacions (bàsicament llegum, conserves de peix, oli o lleta qualsevol dels més de 700 punts de recollida que son possibles gràcies a la col·laboració  de deu mil voluntaris, una festassa, vaja!

L’any passat uns gastroblogaires motivats ja ens hi vam posar i com que l’experiència va ser espaterrant, aquest any més i millor!!!! Per tant, el dia 30 de Novembre penjarem simultàniament una recepta amb llegum, conserves de peix, oli o llet als més de 62 blogs participants a hores d’ara. 

Els dies posteriors, trobareu tot el recull al blog de blogs contra la fam.

Si teniu un blog o coneixeu algú que li pot interessar participar, seguiu l’esdeveniment al fèisbuc on només hi haureu de penjar la recepta. 

No seria just acabar aquesta entrada sense fer apologia també de les iniciatives d’abast local que  son tan necessàries, útils i vitals com les de gran format. 

Dissabte passat dia 10 de Novembre va acabar el termini de la campanya iniciada per Càritas Molins de Rei i la botiga Tràfecs Camina (fb) on també es recollien aliments de primera necessitat. 
295 kg d’aliments recollits i entregats a Càritas MdR


Estarem atents a noves iniciatives que aquestes noies van molt embalades…Felicitats guapes !!!!


… i a col·laborar tothom, va!