Fa uns dies vaig rebre una proposta sorprenent que em va fer molta il·lusió: dinamitzar un taller de cuina a la recent inaugurada Federació Obrera de Molins de Rei!!!


Els que porteu temps vagarejant per aquí i els que em coneixeu personalment sabeu que soc un temerari… i no només a la cuina! per això, aquest tipus de reptes em fan pujar l’adrenalina i l’autoestima culinària a sac. Tot un repte que no podia defugir!!!

Aquest taller és el primer cop que es fa al nou Centre Cívic i Cultural amb una cuina nova, un nou model de gestió, noves il·lusions, nou públic potencial i…nou tallerista! Perquè això serà un taller i no pas un curs o una classe, entre altres coses, perquè jo no soc cuiner, clar!
La sala del taller amb la cuina al fons
Tinc moltes ganes d’estar davant d’un grupet de gent amb ganes de passar-ho bé i aprendre coses noves cuinant!!! 

Apa doncs, si us voleu i podeu apuntar….us espero amb els braços oberts!

Breu apunt sobre la Federació Obrera:

Façana de la Federació Obrera

L’edifici actual va ser construït l’any 1921 i desprès de la Guerra Civil, els socis van ser desposseïts del seu patrimoni, que fou espoliat per l’Estat espanyol. Al 1998 l’edifici va ser retornat al municipi i aquest 2012 va ser inaugurat de nou després d’una profunda remodelació interna que ha conservat la façana.

L’edifici forma part de la Xarxa d’Espais de Memòria de Catalunya del Memorial Democràtic i acull l’exposició “La Federació Obrera de Molins de Rei: els valors del moviment obrer” entre altres serveis municipals i seus d’entitats molinenques.